آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۹۶۸۶۹
تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۳۹۶ - ۰۹:۴۰

نماینده آمریکا به ژاپن و تایلند می‌رود

رسانه دولتی کره شمالی امروز (شنبه) گزارش داد، جفری فلتمن، مسئول امور سیاسی سازمان ملل که به عنوان فرستاده این سازمان به کره شمالی رفته نسبت به کاهش تنش‌ها در شبه جزیره کره ابراز تمایل کرده است.
تدبیر24»خبرگزاری رسمی کره شمالی (KCNA) با انتشار بیانیه‌ای منسوب به دولت این کشور اعلام کرد که فرستاده سازمان ملل تاثیر منفی تحریم‌ها بر کمک‌های انسان دوستانه به کره‌شمالی را تصدیق کرده است.

با این حال فلتمن که از سال ۲۰۱۲ تاکنون عالی‌ رتبه‌ترین مقام سازمان ملل است که به کره شمالی سفر کرده هنوز اظهارنظری نکرده است.

خبرگزاری رسمی کره شمالی نوشت: سازمان ملل نسبت به تشدید تنش در شبه جزیره کره اظهار نگرانی کرده و همچنین برای کاستن از تنش‌ها در این شبه جزیره مطابق با منشور سازمان ملل و براساس صلح و امنیت بین‌المللی اظهار تمایل کرده است.

این در حالی است که کره شمالی در تاریخ ۲۹ نوامبر یک موشک بالستیک قاره پیمای دیگر را که به ادعای خود پیشرفته‌ترین موشک این کشور بوده و می‌تواند به خاک آمریکا برسد آزمایش کرد و متعاقب آن آمریکا و کره‌ جنوبی دست به برگزاری یک رزمایش بزرگ با هدف مقابله با تهدید کره شمالی زدند.

خبرگزاری رسمی کره شمالی اعلام کرد که مقام‌های این کشور و فلتمن توافق داشتند که سفر او به افزایش تفاهم کمک می‌کند و با یکدیگر برای ارتباط منظم توافق کردند.

به نوشته خبرگزاری رسمی کره شمالی فلتمن از روز سه‌شنبه تا امروز (شنبه) به پیونگ یانگ سفر کرده است.

سفر نماینده آمریکا در کره شمالی به ژاپن و تایلند

این در حالی است که وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد که فرستاده این کشور به کره شمالی طی چند روز آینده به ژاپن و تایلند سفر می‌کند و با مقام‌های این کشور درباره چگونگی افزایش فشارها بر پیونگ یانگ به مذاکره می‌پردازد.

وزارت خارجه آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد: جوزف یون، نماینده ویژه این کشور برای امور کره شمالی از تاریخ ۱۱ تا ۱۵ دسامبر به ژاپن و تایلند سفر می‌رود تا با مقام‌های دولت‌های این دو کشور درباره راه‌های افزایش فشار بر کره شمالی بعد از آزمایش موشکی اخیر این کشور مذاکراتی را داشته باشد.

در این بیانیه تصریح شد: آمریکا به دنبال تداوم شراکت با هر دو کشور است تا به این ترتیب جمهوری دموکراتیک خلق کره به مذاکرات واقعی درمورد خلع سلاح هسته‌ای خود بازگردد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: