ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۹۶۹۴۶
تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۶ - ۰۸:۳۴

دربی ایتالیا برنده نداشت

دیدار حساس تیم های فوتبال یوونتوس و اینتر موسوم به دربی ایتالیا با تساوی خاتمه یافت.
تدبیر24»تیم های فوتبال یوونتوس و اینتر شنبه شب دربی فوتبال ایتالیا را به میزبانی یووه برگزار کردند که در پایان به تساوی بدون گل دست یافتند.

در نیمه نخست این بازی حساس دو تیم تلاش زیادی برای دست یافتن به گل انجام دادند که ثمری نداشت. ضربه سر مانژوکیچ که در آخرین دقیقه نیمه نخست به تیر دروازه اینتر اصابت کرد مهمترین اتفاق این نیمه بود.

در نیمه دوم نیز هر دو تیم بازی تهاجمی را در دستور کار داشتند. در دقیقه ۶۸ خدیرا می توانست دروازه اینتر را باز کند اما ضربه او به بیرون رفت.

با این تساوی تیم اینتر ۴۰ امتیازی شد و در صدر جدول باقی ماند. یوونتوس با ۳۸ امتیاز و تفاضل گل بهتر در قیاس با ناپولی در رده دوم قرار گرفت.

این نتیجه البته بیشتر از همه ناپولی را خوشحال کرد چرا که این تیم در صورت پیروزی مقابل فیورنتینا در روز یکشنبه می تواند بار دیگر صدرنشین شود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: