ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
شنبه ۰۴ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 26
کد خبر: ۹۷۱۰۴
تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۳۹۶ - ۱۹:۳۰

ترکیه در سوریه نقش داشت

رئیس‌جمهور ترکیه گفت که کشورش تلاش بسیاری برای مبارزه با گروه تروریستی داعش کرده و این کشور در توقف درگیری‌ها در سوریه نقش داشته است.
تدبیر24»رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه در مصاحبه‌ای با یک روزنامه یونانی اظهار داشت: اروپا و جامعه جهانی در قبال بحران سوریه ضعیف عمل کردند اما ترکیه با "ایفای نقشی محوری" اقدام به حل این بحران کرد.

اردوغان گفت: ترکیه تلاش زیادی برای مبارزه با گروه تروریستی داعش انجام داد و این کشور در توقف درگیری‌ها در سوریه از طریق مذاکرات آستانه نقش آفرینی کرد.

ترکیه در کنار روسیه و ایران مذاکرات آستانه درباره سوریه را برگزار کرد و در این مذاکرات درمورد ایجاد مناطق کاهش تنش در چهار منطقه سوریه توافق شد.

رئیس‌جمهور ترکیه در این گفت‌وگو با اشاره به اینکه "آنکارا همواره از تمامیت ارضی، وحدت سیاسی و حاکمیت ملی کشورهای همسایه در منطقه حمایت می‌کند،" گفت: ما انتظار داریم هم‌پیمانانمان همین موضع‌گیری را در پیش گیرند، ما نمی‌توانیم در برابر تجاوز به منافع ترکیه و نقض مسائل امنیتی خود ساکت بمانیم.

وی در پاسخ به سوالی درباره اینکه آیا ترکیه دولت خودگردان کردها در سوریه را خواهد پذیرفت، پاسخ داد: بدون تردید این برادران سوری ما هستند که براساس اصل حمایت از تمامیت ارضی و وحدت سیاسی درباره ماهیت ساختار حکومتی در کشورشان تصمیم‌گیری خواهند کرد.

اردوغان در ادامه تاکید کرد: باید میان یگان‌های مدافع خلق کرد و نیروهای سوریه دموکراتیک با کردهای سوریه تفاوت قائل شد زیرا هیچ گروه تروریستی نمی‌تواند نماینده ملتی باشد. مردم سوریه هرگز اجازه نخواهند داد گروه‌های تروریستی به اهداف خود دست یابند.

آنکارا با تجهیز کردهای سوریه به سلاح مخالف بوده و این امر را تهدیدی علیه امنیت خود می‌داند. این کشور یگان‌های مدافع خلق کرد در سوریه را به دلیل ارتباطش با حزب کارگران کردستان در ترکیه، گروهی تروریستی قلمداد می‌کند.

پیشتر اردوغان تصریح کرده بود: مشکل ما با کردها نیست بلکه تنها با گروه‌های تروریستی است.

برچسب ها: تدبیر24 ترکیه
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: