ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
چهارشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 23
کد خبر: ۹۷۳۰۰
تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۳۹۶ - ۱۶:۲۴

رئیس جمهوری به ترکیه سفر کرد

رئیس‌جمهوری جهت حضور در اجلاس فوق العاده سران سازمان همکاری اسلامی به ترکیه سفر کرد.
تدبیر24»حجت‌الاسلام و المسلمین حسن روحانی رئیس‌جمهوری دقایقی پیش طی مراسمی رسمی با حضور اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس‌جمهوری و علی اکبر ولایتی مشاور امور بین‌الملل مقام معظم رهبری، جهت حضور و سخنرانی در اجلاس فوق العاده سران سازمان همکاری اسلامی درباره قدس‌ شریف تهران را به مقصد ترکیه ترک کرد.

در مراسم بدرقه رسمی رئیس جمهوری وزرای نیرو و آموزش و پرورش و همچنین معاونان زنان، حقوقی و امور مجلس رئیس جمهوری حضور داشتند.

واعظی رئیس دفتر رئیس جمهوری، ظریف وزیر امور خارجه، تخت روانچی معاون سیاسی دفتر رئیس جمهوری، آشنا مشاور رئیس جمهوری، نهاوندیان و اسماعیلی معاونان اقتصادی و ارتباطات و اطلاع رسانی و جابری انصاری معاون عربی و آفریقایی وزارت امور خارجه روحانی را در این سفر همراهی می‌کنند.

اجلاس فوق العاده سران سازمان همکاری اسلامی از صبح فردا(چهارشنبه) کار خود را در استانبول آغاز می‌کند.

سازمان کنفرانس اسلامی معروف به سازمان همکاری اسلامی، دومین سازمان بین دولتی پس از سازمان ملل متحد است که ۵۷ کشور در آن عضویت دارند.

ارتقاء همبستگی اسلامی میان کشورهای عضو، اتخاذ تدابیر لازم برای پشتیبانی از صلح و امنیت بین المللی مبتنی بر عدالت، هماهنگ کردن تلاش‌ها به منظور حفاظت از اماکن مقدس و آزادسازی آنها و پشتیبانی از مبارزه ملت فلسطین و کمک به این ملت در جهت بازپس گرفتن حقوق و آزاد نمودن سرزمینشان و نیز ایجاد جوی به منظور ارتقاء همکاری و تفاهم میان کشورهای اسلامی و دیگر کشورها از جمله اهداف این سازمان است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: