ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
پنجشنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 24
کد خبر: ۹۷۴۱۷
تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۳۹۶ - ۱۴:۲۶

صدقه از منظر رهبر معظم انقلاب

صفحه اینستاگرام منتسب به دفتر حفظ و نشر آثار رهبر معظم انقلاب با انتشار حدیثی از حضرت علی (ع) به روز رسانی شد .
تدبیر24» صدقه، به اموالی می‌گویند که به قصد قُربَت در راه خدا داده می‌شود.
صفحه منتسب به دفتر حفظ و نشر آثار رهبر معظم انقلاب  عکس نوشته ای را به موضوع صدقه اختصاص داد .

این صفحه حدیثی را از امیر المومنین حضرت علی (ع) در رابطه با این موضوع اجتماعی  منتشر وعنوان کرد:

"صدقه دادن نه تنها موجب کم شدن اموال انسان نمی‌شود،آن کسانی که می ترسند اگرصدقه بدهند، اموالشان کم  بشود، بدانند!صدقه اموال انسان را کاهش نمی دهد.این یکی از حقایق عجیب عالم است.البته اینجور هم نباشد که انسان هرچه دارد به فقرا بدهد ، صدقه یعنی بخشی از مال را بدهد.


بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: