ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۹۷۶۶۸
تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۶ - ۰۹:۰۹

سفارت ۱.۳ میلیارد دلاری آمریکا

ساختمان سفارت جدید آمریکا در لندن، گران‌ترین ساختمانی است که آمریکا ساخته است. این ساختمان از تکنولوژی‌ بسیار بالایی برخوردار است اما یک چیز کم دارد.
تدبیر24»این ساختمان کاملا شبیه "ترامپ تاور" نیست و نمای طلایی‌ای هم در آن به چشم نمی‌خورد، اما سفارت جدید آمریکا در لندن، ساختمانی است که دونالد ترامپ، رییس جمهور آمریکا مطمئنا آن را دوست خواهد داشت.

این "دژ" ۱.۳ میلیارد دلاری گران‌بهاترین ساختمانی است که آمریکا تاکنون ساخته و مجهز به دیوارهای سه‌لعابه ضدانفجار تشکیل شده از چند لایه شیشه و یک "قفس فارادی" برای جلوگیری از حفاظت در برابر انواع اشعه‌های الکترومگنتیک است.

این ساختمان شامل یک سربازخانه برای تفنگداران دریایی آمریکا با ۲۱ اتاق خواب، امکانات درمانی داخلی، یک بار، باشگاه و ۱۲ طبقه فضای اداری در بالای یک پایه بتنی است.

اما علیرغم آخرین تکنولوژی امنیتی که در طراحی این ساختمان به کار رفته، این بنا به طور غافلگیرکننده‌ای در معرض دید عموم قرار دارد و هیچ حصاری در اطراف آن کشیده نشده است.

به جای آن، یک حوضچه خندق مانند در یک سمت آن تعبیه شده تا از ورود افراد از سمت رود تیمز جلوگیری کند. طرف دیگر این ساختمان نیز با حوضچه عمیقی محافظت می‌شود. عمق و وسعت این خندق‌ها به گونه‌ای طراحی شده که بتوانند خودروهای انفجاری احتمالی که به سمت سفارت حمله می‌کنند را خنثی کنند و این تنها بخشی از امکانات دفاعی مخفی این ساختمان است.

همچنین مانعی از فولاد و سیمان در این ساختمان تعبیه شده که قادر به متوقف کردن یک کامیون هشت تنی است. این مانع پشت پرچینی پنهان شده و آبشاری این دیوار دفاعی را پوشانده است.

فضای داخلی این ساختمان با سقفی از صفحات خورشیدی برای جذب الکتریسیته و آبشاری برای ریزش روان‌آب سطحی بر پایداری و مناظر آمریکا تاکید دارد.

جیمز تیمبرلیک، آرشیتکت این ساختمان در طراحی این بنا از قلعه‌های اروپایی الهام گرفته است.

باغ‌های داخلی این ساختمان نیز نمایانگر مناظر جنگل‌های ساحل گرندکانیون هستند. این فضا همچنین دارای یک باغ خصوصی در طبقه دهم برای سفیر است که برای جلوگیری از گرم شدن بیش از حد ساختمان با پلاستیک پوشیده می‌شود.

ساخت این ساختمان فوق پیشرفته باید تا پایان دولت باراک اوباما، رییس جمهور پیشین آمریکا به پایان می‌رسید. این ساختمان هزینه زیادی برای آمریکا داشته و ویلیام موسر، سفیر آمریکا می‌گوید، این سفارت ارزش آن را دارد.

آمریکا ادعا می‌کند که بودجه ساخت این ساختمان از فروش املاک این کشور در لندن تامین شده و در تامین هزینه‌ها از مالیات مردم استفاده نشده است. سفارت سابق آمریکا در لندن به صندوق سرمایه‌گذاری دولتی قطر فروخته شده و قرار است که به جای آن یک هتل لوکس ساخته شود.

ساختمان سفارت آمریکا به طور رسمی در ماه ژانویه افتتاح می‌شود و ۸۰۰ نیرو در آن مشغول کار خواهند شد. این ساختمان همچنین روزانه تا ۱۰۰۰ نفر بازدیدکننده خواهد داشت و دونالد ترامپ در نظر دارد که در ماه فوریه طی "دیداری کاری" این ساختمان را افتتاح کند.

برچسب ها: تدبیر24 سفارت
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: