آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۹۷۸۱
تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۳۹۲ - ۱۳:۵۹

شرط زنگنه برای افزایش قیمت بنزین

وزیر نفت، یکی از شروط افزایش قیمت بنزین را تولید خودروهای کم مصرف اعلام کرد و گفت: با تصمیم مشترک مجلس شورای اسلامی و وزارت نفت احتمال افزایش قیمت بنزین از سال آینده وجود دارد.
به گزارش تدبیر24 به نقل از مهر، بیژن زنگنه در یک گفتگوی رادیویی درباره آخرین وضعیت افزایش قیمت بنزین برای سال آینده، گفت: در صورتی با افزایش قیمت بنزین موافقم که زمینه افزایش کیفیت مصرف سوخت خودرو هم اقدامات خوبی انجام گیرد و مصرف سوخت خودروها کاهش یابد.
وزیر نفت با تاکید بر اینکه برای نمونه اگر قیمت هر لیتر بنزین به 3000 تومان افزایش یابد در کنار بنزین گران، باید خودرو کم مصرف و ارزان هم تولید و عرضه شود، تصریح کرد:اگر کیفیت خودروها افزایش و مصرف سوخت بنزین و گازوئیل آنها کاهش یابد، شهروندان پول کمتری برای بنزین پرداخت می‌کنند.

این عضو کابینه دولت تدبیر و امید با یادآوری اینکه برای بنزین نمی توان قیمت قطعی آن را اعلام کرد، افزود: از این رو پیش بینی می شود در نیمه اول سال آینده شاید قیمت‌های جدیدی مطرح شود.

در همین حال سید مجتبی شفیعی رئیس ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت از تثبیت قیمت بنزین تا پایان سالجاری خبر داد و اعلام کرد: فعلا برنامه ای برای تغییر سهمیه بنزین نیمه یارانه‌ای خودروها وجود ندارد و سهمیه بنزین مطابق با روال گذشته به کارت‌های سوخت واریز می‌شود.

محسن روحانی مدیر سامانه هوشمند سوخت در شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی هم با تاکید بر اینکه با گذشت حدود هفت سال از زمان اجرای سامانه هوشمند و عرضه کارتی، وابستگی به واردات بنزین صفر نشده است، تصریح کرد: اما با اجرای این پروژه توانسته ایم رشد مصرف بی رویه این فرآورده نفتی را کنترل کنیم.

هفته گذشته و با وجود فرا رسیدن فصل سرما بار دیگر مصرف بنزین کشور اوج گرفت به طوری‌که آمارهای رسمی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی حاکی از آن است که متوسط مصرف بنزین معمولی و سوپر به مرز 75 میلیون لیتر در روز رسیده است.

در این بین در 8 ماهه نخست سالجاری مصرف بنزین 16 میلیارد لیتر بوده که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته 7.4 درصد رشد داشته است.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: