وی با بیان اینکه خراسان شمالی را زلزله، سیل، سیلاب، تگرگ، حریق، برف و بهمن تهدید می کند، گفت: امسال نیز به این موارد حوادث جادهای هم افزوده شده است.
شکوری نسب با تاکید بر اینکه فوتی ها در حوادث بالا رفته است، افزود: به فرهنگ ایمنی در جاده ها توجه نداریم، در حالی که باید در زمینه خود آگاهی شوک ایجاد شود.
وی با بیان اینکه خراسان شمالی در یک کلونی مسیر دو مکان زیارتی و سیاحتی قرار گرفته که می توان از این ظرفیت در راستای بهبود وضعیت اقتصادی مردم استفاده کرد و یا آن را به یک تهدید تبدیل کرد، یادآور شد: سالانه میلیون ها مسافر از این محور عبور می کنند که نام بردن از محور بجنورد به جنگل گلستان به نام جاده مرگ یک تهدید در انتخاب مسیر برای مسافران است.
شکوری نسب با تاکید بر تغییر نوع نگاهها، خاطرنشان کرد: باید نگاه ها به نوعی در راستای بهبود وضعیت تغییر پیدا کند.
وی با تاکید بر اینکه باید به ایمنی در رانندگی بیشتر توجه کنیم، گفت: رویکرد افزایش آگاهی و هشدار به خانواده به منظور توجه به ایمنی یک ضرورت است.
رئیس اداره نگهداری اداره کل حمل و نقل و راهداری خراسان شمالی نیز در این جلسه اظهارکرد: امسال در طرح زمستانی ۲۲ اکیپ راهداری در محورهای استان مستقر هستند.
وی با اشاره به تجهیز ۱۹ راهدارخانه برای اسکان اضطراری مسافران در طرح زمستانه، گفت: در این طرح ۲۳۰ دستگاه ناوگان سبک، نیمه سنگین و سنگین به کارگرفته شده اند.
ربانی با بیان اینکه راهداران در ۶۸۱ کیلومتر از محورهای برف گیر استان به مردم خدمات ارائه می دهند، گفت: برای خدمات دهی در طرح زمستانه دو هزار و ۵۰۰ تن نمک،۱۴ هزار مترمکعب شن خریداری و دپو شده است.
وی با بیان اینکه تامین سوخت از دغدغه های راهداران است، ادامه داد: این مهم یک مشکل همیشگی بوده که باید مرتفع شود.
وی با اشاره به کمبود راننده در ناوگان راهداری استان، یادآور شد: این مهم یکی از دغدغه ها بوده که باید از طریق بخش خصوصی حل شود.
مشاور مدیرکل بهزیستی خراسان شمالی نیز در این جلسه گفت: خسارت های جانی و معلولیت ها یکی از مهمترین خطرات ناشی از حوادث رانندگی است.
خلیل زاده افزود: ۲۵ درصد معلولیت ها مربوط به حوادث رانندگی است.