بازی دوسر باخت برای جامعه و نظام سیاسی

بازی دوسر باخت برای جامعه و نظام سیاسی

بهاره آروین» مشکل از تعداد ثبت‌نام‌کنندگان اولیه نیست و در دیگر ممالک هم اوضاع کم‌وبیش به همین منوال است. مشکل در ساختاری است که قرار است کاهش این تعداد اولیه به تعدادی محدود و قابل قبول برای برگزاری انتخابات را امکان‌پذیر کند
نامزدهای انتخابات باید پاسخ دهندمساله اصلی آنان حجاب و گشت ارشاد است یا معیشت و فقر

نامزدهای انتخابات باید پاسخ دهندمساله اصلی آنان حجاب و گشت ارشاد است یا معیشت و فقر

شهیندخت مولاوردی» نامزدها باید پاسخ بدهند مساله اصلی برای آنها حجاب و گشت ارشاد است یا اینکه معیشت، زنانه شدن فقر، زنانه شدن اعتیاد، زنانه شدن آسیب‌های اجتماعی، زنانه شدن ایذر، زنانه شدن سالمندی و... هم برای آنها دارای اهمیت است.
دوشنبه ۲۸ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 17
کد خبر: ۹۷۹۲
تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۳۹۲ - ۱۵:۰۴

۳۰درصد تجارت جهانی اسلحه برای کیست؟

مناقشات آفریقا سالی ۱۸ میلیارد دلار درآمد به اسلحه‌سازان داد
تدبیر24: آمریکا به عنوان بزرگترین تولیدکننده سلاح در جهان ۳۰ درصد سهم تجارت بین‌المللی اسلحه در جهان را در اختیار دارد.

به گزارش تدبیر24 به نقل از فارس به نقل از اُ ضد وای، سه چهارم سلاح های جهان در 5 کشور آمریکا، روسیه، چین، آلمان و فرانسه تولید می‌شوند.

طی سالیان اخیر شکل جنگ‌ها و مناقشات تغییر کرده است، ولی این پنج کشور طی پنجاه سال گذشته در صدر بزرگترین تأمین کنندگان سلاح در جهان یدون تغییر حضور داشته‌اند.

آمریکا به عنوان بزرگترین تولید کننده سلاح در جهان 30 درصد سهم تجارت بین المللی اسلحه را در جهان در اختیار دارد.

این کشور اصلی ترین تأمین کننده سلاح برای کشور های آمریکای مرکزی محسوب می‌شود.

واردات سلاح از سال 2007 تا کنون در آمریکای مرکزی 68 در صد افزایش داشته است.

27 درصد از سلاح های صادراتی آمریکا به خاورمیانه ارسال می‌شود و کشورهایی مانند افغانستان و عراق از عمده ترین مشتریان سلاح های آمریکا هستند.

کشور روسیه نیز با فاصله نزدیک از آمریکا در رتبه دوم بزرگترین صادرکنندگان سلاح در جهان قرار دارد. عمده ترین بازارهای سلاح های روسی در آسیا و اقیانوسیه قرار دارند که 65 درصد از صادرات سلاح روسیه به کشورهای این منطقه ارسال می‌شود.

هند بزرگترین مشتری سلاح‌های روسی است که به عنوان بزرگترین وارد کننده سلاح در جهان طی پنج سال گذشته افزایش واردات سلاح معادل 52 درصد داشته است.

چین به عنوان سومین کشور صادر کننده سلاح پس از هند دومین کشور وارد کننده سلاح نیز محسوب می‌شود.

میزان صادرات سلاح این کشور از سال 2007 تا 2012 به میزان 162 درصد رشد داشته است و بازارهای سلاح های چینی را نیز به صورت عمده آسیا با 74 درصد و آفریقا با 13 درصد تشکیل می‌دهند.

*مناقشات آفریقا سالی 18 میلیارد دلار درامد برای اسلحه سازان

هزینه مناقشات مسلحانه در آفریقا به صورت سالانه 18 میلیارد دلار برآورد می شود که تقریبا معادل کمک‌های بین المللی به این قاره است.

واردات کلی سلاح قاره آفریقا در پنج سال گذشته با رشد 104 درصدی روبرو بوده است. این میزان برای شمال آفریقا به علت وجود جنگها و درگیریهای داخلی در کشورهایی مانند لیبی و مصر معادل 350 درصد رشد نسبت به سال 2007 بوده است.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: