ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۹۷۹۵
تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۳۹۲ - ۱۵:۴۴

رشد زندگی مشترک دختران و پسران

زندگی مشترک اما مجردی دختران و پسران در ایران رو به افزایش است. متخصص علوم رفتاری در خصوص دختران و پسرانی که بدون هیچ‌گونه رابطه شرعی در یک خانه زندگی مي‌کنند مي‌گوید: این سبک زندگی با افزایش چشمگیری در جامعه بدترین نوع گذراندن عمر است.
تدبیر24: مجید ابهری افزود: بدون شک این گونه زندگی بدون رابطه قانونی و شرعی،منجر به فساد اخلاقی و نا هنجاری‌های رفتاری مي‌شود. متأسفانه برخی از جوانان مجرد فقط بر اساس رابطه دوستی در خانه‌های مجردی به گونه ای با هم زندگی مي‌کنند که این موضوع نقش بسیار منفی در کاهش ازدواج و افزایش فساد ایفا مي‌کند.عضو هیات علمی‌دانشگاه شهید بهشتی علت بخشی از افزایش این پدیده را ناشی از دشواری‌های ازدواج و هزینه‌های مرتبط با آن دانست و تصریح کرد: جوانان امروزی به علت ترس از مسئولیت و یا دشواری پرداخت هزینه‌های زندگی به زندگی مشترک بدون رابطه منطقی و شرعی روي آورده اند.این آسیب شناس اجتماعی عدم اعتقاد به فساد اخلاقی و فحشا را دیگردلیل رواج این سبک‌های غلط زندگی در برخی از کشورها دانست. دختری که چند سال با یک پسر زیر یک سقف زندگی مي‌کند امکان ازدواج و حتی فکرکردن به این موضوع برایش امکان پذیر نیست،بنابراین چنین روش غلط زندگی موجب گریز از ازدواج مي‌شود.به گفته وی متاسفانه افزایش این گونه زندگی‌ها بدون هیچ گونه تعهدي فساد اخلاقی در جامعه ايجاد مي‌کند. بیشتر پسران مجرد از سنین 20تا35سال و دختران 20تا 30 سال به زندگی‌های مجردی بدون رابطه منطقی و شرعی روي آورده اند.
منبع:روزنو

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: