آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۹۷۹۹
تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۳۹۲ - ۱۶:۱۴

حضور یک شاعر در تمرین استقلال

غیبت ۷ بازیکن آبی‌پوش در روزی که قلعه‌نویی ناراحت بود.
به گزارش تدبیر24 به نقل از فارس، تمرین تیم استقلال صبح امروز از ساعت ۱۱ در آکادمی ملی فوتبال آغاز شد. در این تمرین بازیکنان استقلال ابتدا ۱۵ دقیقه در چمن مصنوعی آکادمی زیر نظر مجید صالح، باباز‌اده، ستار همدانی و کریم بوستانی دویدند و پس از آن کار با وزنه را انجام دادند.

*سید‌مهدی رحمتی، هاشم بیک‌زاده، پژمان نوری، احمد جمشیدیان، خسرو حیدری، پژمان منتظری و امیر‌حسین صادقی ۷ بازیکن استقلال بودند که در تمرین صبح امروز غایب بودند.

*بازیکنان تیم فوتبال استقلال با دو رنگ لباس در تمرین امروز حاضر شده بودند. برخی بازیکنان لباس آبی بر تن داشتند و برخی دیگر سفید پوشیده بودند.

*جواد نکونام تنها بازیکنی بود که با سایر نفرات دور زمین ندوید و با اجازه امیر قلعه‌نویی روی ترد‌میل کار کرد.

*نکونام پیش از آغاز تمرین چند دقیقه‌ای با امیر قلعه‌نویی صحبت کرد.

*آرش برهانی با حدود ۵ دقیقه تاخیر در تمرین امروز حاضر شد.

*صابر خراسانی شاعر که در همایش پارالمپیک شرکت کرده بود پس از پایان این مراسم در تمرین استقلال حاضر شد و امیر قلعه‌نویی از او استقبال گرمی ‌کرد.

*هنگامی که بازیکنان مشغول کار با وزنه بودند مجید صالح روی تردمیل کار می‌کرد.

*تیم بسکتبال مهرام در سالن وزنه آکادمی حضور داشت و در طرف مقابل بازیکنان استقلال مشغول به کار بود.

*امیر قلعه‌نویی هنگامی که در تمرین حاضر شد از مصاحبه اخیر گوران لاوره ناراحت بود و به دوستانش تاکید داشت که استقلال پول او را پرداخت کرده و چرا او باید چنین مصاحبه‌ای را انجام دهد.

*حسینی دروازه‌بان تیم فوتبال استقلال مشمول به سربازی شده و مسئولان این تیم در صدد هستند که کارهای او را انجام دهند.

*ْآندرانیک تیموریان در تمرین صبح امروز بسیار سرحال بود و با بازیکنان شوخی می‌کرد.

*آرش برهانی و آندرانیک تیموریان بیشتر از سایر بازیکنان با کبه بازیکن جدید آبی‌پوشان صحبت می‌کردند.

*حمید بابازاده مربی دروازه‌بانان استقلال پس از پایان تمرین چند دقیقه‌ای با جواد نکونام صحبت کرد.

*بازیکنان پس از اتمام تمرین به دوی سرعتی در ۲۰ متر و ۳۰ متر پرداختند.

*همایش بزرگداشت پارالمپیک در سالن اجتماعات مرکز ملی هتل المپیک برگزار ‌شد. در این مراسم بازیگرانی چون داریوش ارجمند، انوشیروان ارجمند، سعید پیردوست و داریوش اسدزاده حضور داشتند که پس از پایان تمرین استقلال با بازیکنان آبی‌پوش روبرو شدند و به خوش و بش پرداختند. امیر قلعه‌نویی به علت اینکه از طرف دیگر آکادمی را ترک کرده بود با بازیگران روبرو نشد.


بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: