ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۹۸۰۷۴
تاریخ انتشار: ۳۰ آذر ۱۳۹۶ - ۰۲:۰۰

«انسان» بیش از «زلزله»

معاون میراث فرهنگی اداره‌کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان همدان تأکید کرد: متأسفانه امروزه عدم شناخت و آشنایی با آثار تاریخی موجب دخل و تصرف‌های انسانی در این بناها شده که بیش از بلایای طبیعی همچون زلزله، بافت‌های تاریخی همدان را تهدید می‌کند.

تدبیر24»احمد ترابی در گفت‌وگو با ایسنا، تصریح کرد: در صورت بروز وقایعی همچون زلزله، علاوه بر اینکه تمامی نقاط شهر و بافت‌های مختلف را تحت‌تأثیر قرار می‌دهد، بناهای تاریخی بیش از بناهای جدید ساخته شده آسیب خواهند دید چرا که بناهایی قدیمی و تاریخی هستند.

وی افزود: برای پیشگیری از این موضوع اقدام به تهیه ضوابط بافت‌های تاریخی و ارائه طرح ویژه‌ای به منظور مرمت و استحکام‌بخشی بناهای تاریخی کرده‌ایم.

ترابی با تأکید بر اینکه اداره‌کل میراث فرهنگی استان آمادگی لازم برای مشارکت در مرمت بناهای تاریخی با مالکان بناها و خانه‌های تاریخی را دارد، خاطرنشان کرد: بناهایی که در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده‌اند را می‌توانیم با مالکان آنها طی عقد قراردادی مرمت و استحکام‌بخشی کنیم.

وی ادامه داد: متأسفانه در برخی مواقع مالکان بناهای تاریخی بدون هماهنگی با میراث فرهنگی اقدام به مرمت می‌کنند در حالیکه باید مصالح به‌کار رفته در اصلاح بنا با ساختار بنای تاریخی سنخیت داشته باشد و به صورت تخصصی تحت مرمت و بازسازی قرار گیرد.

معاون میراث فرهنگی استان همدان تأکید کرد: هر ساله میراث فرهنگی اقدام به مرمت برخی بناهای تاریخی می‌کند که در ابتدای امر تقویت پی‌ها و استحکام‌بخشی به بنا دیده می‌شود سپس بنای موردنظر تحت مرمت قرار می‌گیرد.

وی در پایان با بیان اینکه تا کنون بیش از 30 پرونده مرمت و استحکام‌بخشی به بناهای تاریخی تشکیل و به تهران ارسال شده است، گفت: در صورت تصویب مرکز، به صورت مشارکتی اقدام به مرمت بناهای تاریخی با مالکان بناها خواهیم کرد.

برچسب ها: تدبیر24 انسان
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: