ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۹۸۱۳۰
تاریخ انتشار: ۳۰ آذر ۱۳۹۶ - ۱۴:۰۰

ارتباط رژیم غذایی و اعتماد به نفس

محققان دریافتند بین رژیم غذایی سالم و سلامت روان در کودکان ارتباط وجود دارد.
تدبیر24»نتایج مطالعه محققان دانشگاه گوتنبرگ سوئد نشان می دهد کودکانی که دارای رژیم غذایی سالم حاوی میوه و سبزیجات هستند و مصرف محدود قندهای تصفیه شده و چربی را دارند، دارای اعتماد به نفس بهتری هستند.

یافته ها نشان می دهد سلامت بهتر با میزان مصرف میوه و سبزیجات، قند و چربی مرتبط است.

همچنین مصرف ۲ تا ۳ وعده ماهی در هفته با اعتمادبه نفس بهتر و عدم مشکل هیجانی با دوستان و همسن و سالان مرتبط است.

لوئیز آرویدسون، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «ما دریافتیم در نوجوانان، بین پیروی از رژیم غذایی سالم و سلامت روانی بهتر ارتباط وجود دارد که شامل مشکلات هیجانی و احساسی کمتر، روابط بهتر با سایر کودکان و اعتمادبه نفس بیشتر است.»

در این مطالعه، تیم تحقیق ۷۶۷۵ کودک ۲ تا ۹ سال را در کشورهای اروپایی بلژیک، قبرس، استونی، آلمان، مجارستان، ایتالیا، اسپانیا و سوئد بررسی کردند.

به کودکان براساس دستورالعمل رژیم غذایی شان که مبتنی بر ۵ معیار بود امتیاز داده شد: محدودیت مصرف قند، محدودیت مصرف چربی، اولویت مصرف غلات کامل بر غلات تصفیه شده، خوردن ۴۰۰ تا ۵۰۰ گرم میوه و سبزیجات در روز، و خوردن ۲ تا ۳ وعده ماهی در هفته.

محققان دریافتند هر چقدر امتیاز کودکان براساس این رژیم غذایی بالاتر بود اعتمادبه نفس بهتری داشتند و مشکلات رفتاری و هیجانی شان با دوستان شان کمتر بود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: