آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۹۸۳۷۵
تاریخ انتشار: ۰۳ دی ۱۳۹۶ - ۲۱:۰۰

سامانه اس-۴۰۰ در شرق دور

فرماندهی دفاع هوایی روسیه در ولادیووستوک واقع در شرق دور این کشور تسلیحات خود را با آتشبارهای اس-۴۰۰ ارتقا داده که این اقدام در بحبوحه تنش در شبه جزیره کره به دلیل فعالیت‌های اتمی و موشکی کره شمالی صورت گرفته است.
تدبیر24»این اقدام از سوی ارتش روسیه در بحبوحه بحران موجود در کره شمالی صورت گرفته چون ولادیووستوک با مرز کره شمالی تنها ۱۳۰ کیلومتر فاصله دارد.

لشکر ۱۵۳۳ ارتش روسیه پیشتر سه سیستم اس-۳۰۰ داشت اما آتشبارهای اس-۴۰۰ را در سال جاری میلادی دریافت کرده است. برد این آتشبارها ۶۰۰ کیلومتر است درحالیکه برد موشک‌های اس-۳۰۰ تنها ۴۰۰ کیلومتر اعلام شده است و اس-۴۰۰ می‌تواند اهداف را به خوبی رهگیری کند.

فرماندهی این لشکر پس از مراسم استقرار اس-۴۰۰ها در ولادیووستوک به خبرنگاران گفت، نیروهای دفاعی روسیه اوایل سال جاری میلادی طرز استفاده از آنها را آموختند.

این لشکر بخشی از فرماندهی دفاع هوایی روسیه در منطقه نظامی شرق این کشور است. این آتشبارهای جدید ظرفیت‌های نظامی روسیه را برای نظارت بر حریم هوایی منطقه و آمادگی برای عملیات تقویت می‌کند.

این اقدام از سوی روسیه در بحبوحه افزایش تنش‌ها بر سر آزمایش‌های موشکی و اتمی کره شمالی و همچنین لفاظی‌های پیونگ یانگ و واشنگتن صورت گرفته است.

روسیه و چین که هر دو مرز مشترک با کره شمالی دارند، در صورت بروز جنگ از تبعات آن لطمه خواهند دید. به همین دلیل، از آمریکا می‌خواهند تا با پیونگ یانگ برای یافتن راه حلی مناسب وارد مذاکره شود.

برچسب ها: تدبیر24 سامانه
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: