آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۹۸۴۴۰
تاریخ انتشار: ۰۴ دی ۱۳۹۶ - ۰۸:۱۴

کمپین‌ها و بهره‌برداری رقیب

کمپین‌هایی که طی هفته‌های اخیر برای انتقاد از رئیس‌جمهور در فضای مجازی ایجاد شده است بخشی از آن رنگ و بوی حقیقت دارد.
 تدبیر24»زیرا پس از انتخابات این احساس در جامعه به وجود آمد که ارتباط رئیس‌جمهور با بدنه اجتماعی خود قطع شده است و از سوی دیگر ابهاماتی در اذهان عمومی وجود دارد و پاسخی برای آن پیدا نمی‌کنند. جامعه با توجه به انتظاراتی که از رئیس‌جمهور داشت طی هفته‌های گذشته در فضای مجازی واکنش‌هایی نسبت به دولت نشان داد که صددرصد بیراه نبود. وضعیت موجود بیانگر این مهم بود که در ارتباط دولت با بدنه اجتماع مشکلاتی وجود دارد. بدنه دولت در دور اول و نیز حتی دور دوم مواضع یکسانی با جهت‌گیری‌های رئیس‌جمهور نداشت و امید می‌رفت که در دور دوم این ضعف جبران شود اما متاسفانه ‌این اتفاق نیفتاد. به همین دلیل ابهاماتی در جامعه وجود داشت که برخی را وادار به واکنش کرد تا نسبت به حمایت و اعتماد خود به آقای روحانی عکس‌العمل داشته باشند. نخبگانی که در این فضاها اظهاراتشان را بیان کردند به دنبال بازی سیاسی نبودند اما جریان رقیب از این فضا به نفع خود بهره برده و به شرایط دامن زد. بنابراین به نظر می‌رسد حامیان رئیس‌جمهور باید بجد جهت‌گیری مطالباتی خود را از ایشان حفظ کند و به طور جدی خواستار تحقق وعده‌های دولت باشند. البته ‌این مساله نباید به سوء استفاده جریان رقیب بینجامد. به طور کل واکنش‌های جامعه در فضای مجازی به دلیل نادیده گرفتن برخی از مطالبات عمومی بوده است البته رئیس‌جمهور طی روزهای اخیر به مسائل ورود جدی‌تری پیدا کرد. اما دولت نباید انتقادهای جامعه را نسبت به خود نادیده بگیرد. باید در نظر داشت که انتقادها بر روی سلامت و رفتار دولت اهمیت بسزایی دارد به همین دلیل دولت باید بیشتر و به طور جدی‌تر بر روی مطالبات عمومی متمرکز شود تا حاصل و نتیجه عملکرد دولت به دلسردی و ناامیدی جامعه منجر نشود. زیرا در صورتی که دولت نخواهد بر روی مطالبات جامعه توجه جدی داشته باشد، زمینه و بستر افراد تندرو و غیر دغدغه‌مند فراهم خواهد شد؛ یعنی افرادی که منافع ملی دغدغه اول آنها نیست و بیشتر دنبال منافع فردی و گروهی خود هستند. به هر روی باید نقد سازنده و مطالبات به صورت جدی از سوی جامعه مطرح باشد تا از بروز برخی تجربه‌های ناخوشایند گذشته در کشور جلوگیری شود و تلاش دولت نیز نسبت به تحقق مطالبات و خواسته‌های جامعه افزایش یابد.


مصطفی درایتی،  استاد حوزه و دانشگاه
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: