آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۹۸۵۳۷
تاریخ انتشار: ۰۴ دی ۱۳۹۶ - ۱۳:۰۴

بایستید تا لاغر شوید !

بنابر اعلام یک پژوهشگر انگلیسی، ایستادن به مدت سه ساعت در روز در تمامی طول سال به اندازه طی 10 دو ماراتون برای بدن مفید است.
تدبیر24»دکتر «مایک لوزه‌مور»، مشاور ارشد پزشکی ورزش در «موسسه ورزش، تمرین و سلامت» انگلستان و رئیس بیمارستان‌های دانشگاه کالج لندن، بر این باور است حتی ورزش‌کردن کم نیز می‌تواند برای سلامتی بدن فرد موثر باشد.

وی در یک مصاحبه‌ تلویزیونی گفت ایستادن به مدت سه ساعت در روز و در تمامی پنج روز هفته به اندازه طی 10 دو ماراتون در طول سال برای بدن کارآمد است

لوزه‌مور گفت: این تصور معمول اشتباه است که تغییرات کوچک مانند ایستادن بی‌فایده است زیرا این عمل موجب ارتقای سلامتی افراد و کاهش خطر ابتلای آن‌ها به بیماری‌های قلبی و دیابت می‌شود؛ ایستادن همچنین از خطر ابتلای افراد به سرطان می‌کاهد، سطح کلسترول‌شان را کاهش می‌دهد و آن‌ها را لاغرتر می‌کند.


برچسب ها: تدبیر24 لاغر
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: