ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 20
کد خبر: ۹۸۷۲۰
تاریخ انتشار: ۰۶ دی ۱۳۹۶ - ۰۸:۴۵

یک توصیه مفید برای سلامت و آرامش کودکان

کارشناسان تغذیه و سلامت بار دیگر تاکید کردند که غذا خوردن اعضای خانواده در کنارهم برای تقویت سلامت و آرامش کودکان مفید است.
 تدبیر24»نتایج یک مطالعه تازه نشان می‌دهد که جمع شدن اعضای خانواده در کنار هم برای صرف وعده‌های غذایی نباید به زمان‌های خاصی مثل مهمانی‌ها و جشن‌ها محدود شود و خانواده‌ها باید برای سلامت و آرامش فرزندانشان به طور مرتب در کنار همدیگر غذا بخورند.

متخصصان کانادایی اظهار داشتند: کودکانی که در کنار اعضای خانواده‌شان غذا می‌خورند در سن شش سالگی از مهارت اجتماعی و در سن ۱۰ سالگی از سلامت عمومی بهتری برخوردارند.

این اولین مطالعه‌ای نیست که نشان می‌دهد غذا خوردن اعضای خانواده در کنار هم برای سلامتی مفید است. در سال ۲۰۱۱ مطالعه‌ای انجام گرفت که در آن مشخص شد کودکانی که حداقل سه بار در هفته با اعضای خانواده خود غذا می‌خورند کمتر دچار اضافه وزن می‌شوند.

در این بررسی اطلاعات ۱۴۹۲ کودک مورد مطالعه قرار گرفت. تمامی این کودکان در فاصله سال‌های ۱۹۹۷ تا ۱۹۹۸ به دنیا آمده‌اند. زمانیکه این کودکان به سن شش سالگی رسیدند والدین انان گزارشی از دفعات غذا خوردن اعضای خانواده در کنار هم ارائه کردند. همچنین سلامت عمومی و آرامش روانی هر یک از این کودکان در سن ۱۰ سالگی مورد ارزیابی قرار گرفت.

به گزارش مدیکال نیوز تودی، متخصصان کانادایی دریافتند کودکانی که به طور مرتب در کنار اعضای خانواده خود غذا می‌خورند در مقایسه با کودکانی که به ندرت با خانواده خود غذا می‌خورند از سلامت عمومی و مهارت‌های اجتماعی بهتری برخوردارند و مصرف نوشیدنی‌های ناسالم نیز در آنان کمتر است.


بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: