ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۹۸۷۴۱
تاریخ انتشار: ۰۶ دی ۱۳۹۶ - ۰۹:۰۴

نام‌گذاری تونلی در پایتخت به نام "مصدق"

رئیس کمیته میراث فرهنگی شورای شهر تهران از نام‌گذاری تونل آرش- اسفندیار به نام مصدق خبر داد و گفت: این نامگذاری در نوبت بررسی در صحن علنی شورای شهر است.

تدبیر24»حسن خلیل‌آبادی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه با توجه به درخواست مردمی و درخواست حجت‌الاسلام دعایی مدیرمسئول روزنامه اطلاعات مبنی بر نام‌گذاری خیابانی به نام مصدق که در مراسم نامگذاری اتوبان نیایش به نام آیت الله هاشمی رفسنجانی بیان شد، گفت: کمیته نام‌گذاری پس از بررسی، نام‌گذاری خیابانی به نام مصدق را پس از تشکیل شورای پنجم در دستور کار قرار داد.

وی با بیان اینکه چند خیابان برای نام‌گذاری به نام مصدق پیشنهاد شد، گفت: نهایتا پیشنهاد شد که تونل در حال ساخت آرش- اسفندیار که در حال حاضر در بیش از 95 درصد پیشرفت قرار دارد، پس از تکمیل به نام مصدق گذاشته شود.

خلیل آبادی با بیان اینکه نام‌گذاری تونل آرش – اسفندیار به نام مصدق در کمیته نام‌گذاری به تصویب رسیده است، تصریح کرد: این نام‌گذاری در نوبت ورود به دستور است تا در صحن علنی شورا بررسی و تصویب شود.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: