اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

ابراهیم متقی - فشارهاي بين‌المللي و محدوديت‌هاي اقتصادي ايران پس از 5 مهر افزايش بيشتري پيدا مي‌كند. اين امر به‌گونه اجتناب‌ناپذير تأثير خود را بر زندگي اقتصادي و قابليت‌هاي تاكتيكي ايران به‌جا خواهد
منابع انسانی در بزنگاه آینده

منابع انسانی در بزنگاه آینده

محمدمهدی محمدی - روایت و تحلیلی از آخرین گزارش McKinsey & Company معتبرترین شرکت مشاوره مدیریت جهانی با عنوان HR Monitor 2025
شنبه ۱۲ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 04
کد خبر: ۹۸۷۴۴
تاریخ انتشار: ۰۶ دی ۱۳۹۶ - ۰۹:۰۷

۲۳ تن از مقامات آزاد شدند

بر اساس گزارش یک رسانه عربستانی، ۲۳ مقام و شاهزاده بازداشت شده در این کشور بعد از پذیرفتن بازگرداندن مبلغ پیشنهادی دولت به خزانه این کشور، آزاد شده‌اند.
تدبیر24»مجله الکترونیکی السبق عربستان به نقل از یک مشاور دولت عربستان گزارش داد، از جمله بازداشتی‌هایی که آزاد شده‌اند یک مقام سابق وزارت دارایی و تعدادی از تجار هستند.

در عین حال گزارش شده که انتظار می‌رود تعداد بیشتری از این بازداشتی‌ها در راستای وعده دولت عربستان برای پایان دادن به بزرگترین پرونده فساد مالی در این کشور به زودی آزاد شوند.

دولت عربستان اوایل ماه جاری میلادی رسما اعلام کرد که ۱۵۹ تن از افراد سرشناس از جمله چندین وزیر و شاهزاده بانفوذ به اتهام فساد در این کشور بازداشت شده‌اند اما به تدریج اکثر آنها با آزادی مشروط در ازای یک توافق مالی و بازگرداندن مبالغی هنگفت به خزانه دولت، موافقت کرداند.

اوایل ماه گذشته میلادی نیز اعلام شد که با حکم کمیته مبارزه با فساد در عربستان که توسط ملک سلمان پادشاه این کشور تشکیل شده و تحت ریاست محمد بن سلمان، ولیعهد وی قرار گرفت، ۱۱ شاهزاد و ۳۸ وزیر سابق و فعلی بازداشت شدند.

برچسب ها: تدبیر24 مقامات
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: