ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۹۹۰۵۵
تاریخ انتشار: ۱۰ دی ۱۳۹۶ - ۰۸:۱۷

پاسخ به مطالبات واقعی برخورد با ساختارشکنان

حوادثی که چند روز اخیر در کشور اتفاق می‌افتد را باید از این زاویه مورد بررسی قرار داد که ممکن است صداهای برخاسته از مطالبات صنفی را نادیده گرفته باشیم.
تدبیر24»این مطالبات که از وضع صندوق‌ها و موسسات مالی در سطح محدود صورت گرفت به مرور به صداهایی تبدیل شد که خواسته‌های غیر صنفی را هم مطرح می‌کند. باید نظریه‌های مختلف را شنید و از بین آنها بهترین را انتخاب کرد. وضعیت اقتصادی مردم، معیشت آنان، بیکاری پوشیده و پنهان مسائلی است که باید به‌درستی با آنها برخورد کرد. باید شرایطی در جامعه حاکم بشود که صدای مردم شنیده شود. طبیعی است در میان شاید صداهای بحقی که از روی اصرار بلند می‌شد کسانی از این شرایط سوءاستفاد کرده و مطالبات بحق مردم را با شعارهای ساختارشکنانه تحت‌الشعاع قرار دهند. برای گرفتن میدان از این افراد که آرامش جامعه را هدف قرار می‌دهند توصیه به رعایت قانون از یک سو و فراموش نکردن مطالبات مردمی ازسوی دیگر ضرورت دارد. توصیه به هردو گروه این است که تخریب کسانی که مطالبات صنفی و بحق شنیده‌ شود، قبول کنیم که فشار اقتصادی و مهم‌تر از آن شکاف طبقاتی در جامعه وجود دارد. وقتی حداقل حقوق کارگران که بیشترین جمعیت کشور را تشکیل می‌دهند تکاپوی زندگی حداقلی را ندارند و وقتی کارمندان مجبورند برای تامین معاش خود علاوه بر شغل دولتی خود به مشاغل حاشیه‌ای و شغل دوم و سوم بپردازد طبیعی است که آسیب‌پذیر باشند. به‌هیچ‌وجه نمی‌توانیم واقعیت‌های عینی را پنهان کنیم اما وظیفه ما در این شرایط پیگیری مطالبات واقعی جامعه از مسیر درست و قانونی و نیزشناسایی و معرفی سوءاستفاده‌‌کنندگان از مردم است. این را همگان بدانند که راه رسیدن به مطالبات واقعی فقط از مسیر قانونی آن می‌گذارد.



نعمت احمدی،حقوقدان
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: