ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
چهارشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 23
کد خبر: ۹۹۱۰۵
تاریخ انتشار: ۱۰ دی ۱۳۹۶ - ۱۱:۳۰

ناگفته‌های نوری مالکی از اعدام صدام

معاون رئیس‌جمهوری عراق و دبیرکل حزب الدعوه در بیانیه‌ای به مناسبت یازدهمین سالروز اعدام صدام فاش کرد، صدام در زندان‌های آمریکایی در بند بود، نه در زندان‌های عراقی و ما از آمریکایی‌ها خواستیم تا او را تحویل ما دهند.
تدبیر24»نوری مالکی، معاون رئیس‌جمهوری عراق و دبیرکل حزب شیعه الدعوه در بیانیه‌ای به مناسبت سالروز  اعدام صدام گفت:‌ در سال ۲۰۰۶ زمانی که نخست وزیر بودم از آمریکایی‌ها خواستم صدام را به ما تحویل دهند تا در عراق اعدام شود و الا او را به زور می‌گیریم.

وی افزود: آمریکایی‌ها نیز با درخواست ما موافقت کردند، چون می‌دانستند که می‌توانیم این کار را بکنیم.

معاون رئیس‌جمهوری عراق ادامه داد: آمریکایی‌ها گفتند، مالکی این کار را خواهد کرد و صدام را به زور خواهد گرفت، از این رو صدام را به ما دادند. با اینکه با تحویل گرفتن او هرگز دردی از ما دوا نمی‌شد و شهدا و مراجعی که به دست او اعدام شده بودند به ما بازنمی‌گشتند، اما ضروری بود صدام به عراق آورده شود تا به دلیل جنایت‌هایش که در حق ملت عراق مرتکب شده مجازات شود.

مالکی تاکید کرد: من در لحظه اعدام صدام در آنجا نبودم چون تمایلی نداشتم به شخصه ناظر اعدام او باشم، اما زمانی که اصرار کردند که بروم او را ببینم، رفتم و او را دیدم. در حالی که صدام را از یک خودروی امدادرسانی پایین می‌آوردند او را دیدم، به او گفتم، اعدام تو چه فایده‌ای برای من دارد، آیا شهید صدر را به من بازمی‌گرداند؟

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: