ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۹۹۱۱
تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۳۹۲ - ۱۲:۳۵

ورود موج جدید شبه آنفلوانزا به ایران

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت از ورود موج جدیدی از بیماری تنفسی به کشور طی روزهای اخیر خبر داد.
به گزارش تدبیر24 به نقل از فارس، محمدمهدی گویا گفت:‌ در شرایط فعلی به جایی رسیده‌ایم که مواردی جدید از ابتلا به بیماری شبیه آنفلوآنزا در کشور افزایش یافته است.

وی ادامه داد: این موج جدید که به شدت هم روند صعودی دارد، در روزهای اخیر در کشور مشاهده شده که در حال بررسی نوع این بیماری هستیم تا ببینیم آیا آنفلوآنزا هم جزء آن محسوب می‌شود یا خیر؟

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت گفت:‌ طبق بررسی‌هایی که تاکنون انجام شده، این بیماری نوعی از بیماری تنفسی است که علائمی شبیه آنفلوآنزا دارد.

گویا ادامه داد: نمی‌توانیم به طور قطع بگوییم که بیماری تنفسی ایجاد شده مربوط به آلودگی هواست، اما قطعاً آلودگی در تشدید این بیماری در برخی افراد مؤثر بوده است.

وی ادامه داد: آلودگی هوا باعث می‌شود که افراد مسن، بیماران قلبی، ریوی، تنفسی و سرطانی اگر به آنفلوآنزا مبتلا شوند، به انواع شدید و خطرناک آن گرفتار شوند.

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت توصیه کرد: گروه‌هایی که در معرض خطر هستند، باید هرچه زودتر واکسن آنفلوآنزا را تهیه کنند و به زنان باردار، افراد مبتلا به بیماری‌های قلبی، بیماران دیابتی و بیمارانی که ‌نارسایی کلیه دارند و همچنین افرادی که سیستم دفاعی بدنشان تضعیف شده، توصیه می‌کنیم واکسن آنفلوآنزا را استفاده کنند، اما برای سایر مردم ضروری نیست.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: