وی افزود: منطقه سنجان دارای 15 قنات است که 5 رشته از این قناتها سالیان سال است که خشک شدهاند و از 10 قنات باقیمانده نیز یک رشته 7 سال پیش خشک شد، سه رشته امسال خشک شده و یکی در آستانه مرگ است.
وی با بیان اینکه بالغ بر 500 کشاورز در این شهر با مشکل یاد شده درگیر هستند، افزود: با ادامه این روند 700 هکتار از فضای سبز کلانشهر اراک از بین خواهد رفت و اراک بزرگترین مجموعه تنفسی و در واقع ریه خود را از دست خواهد داد.
وی با اشاره به پیگیری های انجام شده بویژه در 6 ماهه اخیر گفت: نهایت کمک مسوولان به این مشکل تصویب 100 میلیون تومان اعتبار بوده که حتی درصدی از این مشکل را نیز برطرف نمی کند.
وی اظهار کرد: فرماندار اراک در یکی از جلسات کاهش آلودگی هوای شهر اراک از امکان اختصاص مبلغی از عوارض آلودگی هوای اراک که توسط پتروشیمی، پالایشگاه و نیروگاه پرداخت میشود، به این معضل خبر داد، ولی تاکنون اقدامی صورت نگرفته است.
وی با تاکید براینکه احیای قنوات این منطقه سه میلیارد تومان بودجه لازم دارد خاطرنشان کرد: باید آنچه را که باقیمانده حفظ کنیم.
وی با بیان اینکه از مسوولان استان برای شرکت در این نشست دعوت به عمل آمده است، خواستار حضور مسوولان در این جلسه به امید یافتن راه حلی برای این معضل شد