ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
چهارشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 23
کد خبر: ۹۹۳۳۱
تاریخ انتشار: ۱۲ دی ۱۳۹۶ - ۰۸:۳۷

اشتغال فراگیر طرحی برای حل مشکل فقر و بیکاری

معاون وزیر کار بالا بودن نرخ بیکاری و کاهش قدرت خرید معیشت را دو چالش مهم اقتصاد عنوان کرد و توجه به اشتغال روستاییان و مرزنشینان و حل بیکاری جوانان را دغدغه مهم دولت دانست.
تدبیر24»سیدحمید کلانتری اظهار کرد: در حال حاضر مشکل بیکاری و کاهش قدرت معیشت دهکهای پایین جامعه اصلی‌ترین چالش اقتصاد کشور به شمار می‌رود و این دو عامل ناشی از شرایط حاکم بر اقتصاد، رکود، تحریم‌های خارجی و برخی سیاستهای غلط سالهای گذشته است.

وی اشتغال دانش آموختگان و جویندگان کار را یک دغدغه‌ ملی دانست و گفت: با توجه به فراگیری معضل بیکاری و لزوم ارتقای سطح معیشت افراد لازم است همه دستگاهها و متولیان در این زمینه همکاری و حمایت لازم را صورت دهند.

کلانتری با اشاره به عدم توجه به روستاها و مناطق محروم و مرزی و عدم سرمایه‌گذاری مناسب در روستاها، گفت: اگر امروز با افزایش پدیده حاشیه‌نشینی، معضل اعتیاد، بزهکاری و برخی ناهنجاری‌ها مواجه هستیم به دلیل آن است که به سرمایه‌گذاری و رونق روستاها توجه نکرده‌ایم.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، اجرای طرح اشتغال فراگیر در روستاها و شهرهای زیر ۱۰ هزار نفر جمعیت را گامی موثر در جهت رفع فقر و تبعیض از جوامع روستایی و عشایری و ایجاد اشتغال برای جوانان جویای کار عنوان کرد.

وی افزود: دولت دو طرح اشتغال فراگیر با اعتبار ۲۰ هزار میلیارد تومان و طرح اشتغال روستایی با اعتبار ۱.۵ میلیارد دلار معادل ۱۱ هزار میلیارد تومان را با عاملیت چهار بانک کشاورزی،توسعه تعاون، پست بانک و صندوق کارآفرینی امید برای اشتغال روستایی درنظر گرفته که تسهیلات مذکور را به روستاییان و متقاضیان شهرهای کمتر از ده هزار نفر پرداخت می‌کند.

کلانتری تاکید کرد: رویکرد ما در طرح اشتغال روستایی راه اندازی تعاونی‌های تولیدی و خدماتی با گرایشهای مختلف در روستاها است تا از ظرفیت آنها برای ایجاد اشتغال ارزان و پایدار استفاده شود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: