وی خاطرنشان کرد: نباید اعتراضات مردم را فقط مختص به دولت، وضعیت معیشتی و اقتصادی آنان بدانیم.
این فعال سیاسی اصلاحطلب با بیان این که در وهله اول باید شرح حال مناسبی از این بیماری داشته باشیم تا مشخص شود هر بخش و فرد چقدر در اتفاقات دخیل هستند، گفت: در این میان نقش صدا و سیما بسیار جدی است، چون رسانه ملی بیشتر از همه وظیفه دارد که در انتقال صادقانه این مسائل ایفای نقش کند.
وی تاکید کرد: باید به این موضوع دقت کنیم که دامن زدن به این مطلب که طرف حرف مردم در این تجمعات صرفا دولت است درست نیست، در واقع این کار به نوعی تنزل دادن و محدود کردن خواستههای آنان است.
تاجرنیا با اشاره به نقش صدا و سیما در اطلاعرسانی عنوان کرد: صدا و سیما باید بتواند تریبون درستی برای مطالبات و خواستههای مردم و نمایندگان آنان باشد. اگر این نهاد در دست یک جریان سیاسی خاص قرار بگیرد و احزاب، تشکلها و نمایندگان مطبوعات آنطور که باید و شاید برای ابرازنظر ابرازی در اختیار نداشته باشند، طبیعتا مسیر شبکههای خارجی انتخاب میشود.
وی افزود: اگر طرح مطالبات مردم به طور درست از سوی صدا و سیما مطرح نشود، آنان برای مطرح کردن خواستههایشان به کف خیابانها میآیند بنابراین نقش رسانه ملی بسیار مهم است.
این عضو حزب اتحاد ملت خاطرنشان کرد: دولت باید برخی از قوانین را اصلاح کند تا اینگونه اعتراضات در یک کانال قانونی و موجه قرار بگیرد و بتوانیم ارزیابی درستی از آنها داشته باشیم.
وی ادامه داد: نمیشود در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران برگزاری هر نوع تجمعی که فاقد سلاح باشد به رسمیت شناخته شود اما در عمل اجرا نشود.
این نماینده اسبق مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: طبیعتا دولت و در ادامه مجلس اگر میخواهند اعتماد مردم را جلب کنند باید یک رفتار درست در برابر مردم داشته باشند، آنچه بیش از هر چیز امروز مردم را ناراضی میکند صرفا مشکلات اقتصادی و معیشتی نیست، تبعیضی که آنان در برخورد با فساد میببینند هم یکی دیگر از این عوامل است.
وی در پاسخ به این سوال که ابتدا این اعتراضها در مشهد و در مخالفت با دولت مطرح شد اما بعد از آن ماجرا ابعاد دیگری پیدا کرد، گفت: در ابتدا هم این افراد فکر نمیکردند که مسئله چنین گستردگی پیدا کند.
تاجرنیا با بیان این که متاسفم امروز برخیها منافع جناحی را بر منافع کشور ترجیح میدهند، عنوان کرد: شما هنگامی که سخنان امام جمعه مشهد را میشنوید تعجب میکنید که چگونه این سخنان بر زبان میآید. این رفتارها نشان میدهد آنها معتقدند که اعتراض به دولت با تحمیل هر هزینهای به کشور لازم است.
وی تاکید کرد: در واقع این گروه برای بیرون کردن رقیب از هر ابزار و شیوهای استفاده میکنند. این افراد همانهایی هستند که از آقای احمدینژاد حمایت کردند، احمدینژادی که امروز با تمام ارکان کشور مخالت میکند و امروز هم پاسخگوی رفتار خود نیستند.
این نماینده مجلس ششم گفت: متاسفانه این گروه از تجربه گذشته درس نگرفتهاند که شروع چنین اتفاقاتی میتواند دست خودمان باشد اما مابقی ماجرا خیر، این تجمعات سازمانیافته در مقابل مجلس شروع شد اما در دیگر شهرها مخصوصا شهرهای فرودست و کوچک هم رخ داد.
وی خاطرنشان کرد: این گروه از هر گناه کبیرهای استفاده میکند تا به دولت ضربه بزند؛ معتقدم علاوه بر اینکه باید با عوامل این موضوع برخورد شود، نباید از یاد ببریم که به خواستههای مردم توجه کنیم. دولت برای این که به مردم اطمینان دهد باید فاصله حقوقی و مالی را که در کشور وجود دارد از بین ببرد و با فساد برخود کند.
تاجرنیا در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه عدهای معتقدند عدم برخورد با احمدینژاد باعث شد عدهای دست به رفتارهای مخرب بزنند نظر شما در این باره چیست، گفت: این حرف که آقای احمدینژاد یک سری رفتارها را داشته و ما باید با آن برخورد کنیم درست است، اما درباره اینکه بخواهیم او را عامل حرکتهای اخیر بدانیم، باید بگویم به این فرضیه معتقد نیستم.
وی ادامه داد: در فضای عمومی یک سری اتفاقاتی افتاده است و آقای احمدینژاد بدون در نظر گرفتن ملاحظات کشور و منافع ملی این آتشفشان را به نوعی فعال کرده است. از این جهت شاید بتوانیم بگوییم تبلور این جریان باشد اما عامل آن نیست. ایشان اگر طرفدار داشت پیشتر کاری انجام میداد.
این فعال سیاسی اصلاحطلب افزود: معتقدم باید با رئیسجمهور سابق به خاطر رفتارهایی که دارد برخورد قاطع صورت بگیرد. امروز من به عنوان سخنران در یک دانشگاهی نقدی را مطرح میکنم چند روز بعد از سوی دادگستری برای ما احضاریه میآید اما آقای احمدینژاد تندترین انتقادات را انجام میدهد از کنار او میگذرند.