ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۱۲ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 03
کد خبر: ۹۹۶۱۱
تاریخ انتشار: ۱۵ دی ۱۳۹۶ - ۰۴:۰۰

قدس پایتخت اسرائیل نمی‌شود

معاون دبیرکل حزب‌الله لبنان اعلام کرد، قدس نه تنها با تصمیم آمریکا پایتخت اسرائیل نخواهد شد، بلکه با تصمیم مردم فلسطین پایتخت این کشور باقی خواهد ماند.
تدبیر24»نعیم قاسم، معاون دبیرکل حزب‌الله لبنان گفت، تصمیم دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در به رسمیت شناختن قدس به عنوان پایتخت اسرائیل با حضور مردم مجاهد فلسطین که شب و روز فریاد آزادی آن را سر می‌دهند، تحقق نمی‌یابد.

قاسم افزود، آمریکایی که به تنهایی بر دنیا سلطه داشت، نتوانست مقاومت فلسطینیان را بشکند و امروز فلسطین در مقابل آمریکا با وجود طرف‌های قوی قدرتمندتر است.

وی تاکید کرد، قدس نه تنها با تصمیم آمریکا پایتخت اسرائیل نخواهد شد، بلکه با تصمیم مردم فلسطین پایتخت این کشور باقی خواهد ماند.

وی تصریح کرد: قدس یک مساله فلسطینی، عربی، مسیحی و اسلامی است و اشتباه است که آن را مسأله فلسطینی یا عربی بدانیم، به همین دلیل است که همه تلاش ما صرف آزادی قدس می‌شود.

معاون دبیرکل حزب‌الله لبنان تصریح کرد، حزب‌الله از همان آغاز یک تصمیم قاطع گرفت و آن این است که فلسطین قطب و مرکز است، زیرا حزب‌الله می‌داند با آزادی فلسطین پیروزی محقق می‌شود و هنگامی که اسرائیل و تروریسم تکفیری نابود شوند، لبنان و همه منطقه آزاد می‌شود، زیرا نابودی اسرائیل، پایان داعش و پیروزی بر آن دو اقداماتی است که آزادی فلسطین را نزدیک می‌سازد.

قاسم تاکید کرد، انتفاضه تنها راه‌حل است و باید از این گزینه سیاسی، فرهنگی و نظامی دفاع کرده، از مقاومت به عنوان رویکردی بی‌بدیل محافظت کرد.

وی در ادامه افزود، روند صلح نیرنگی برای تحکیم و تقویت اسرائیل است، اسرائیل همه اراضی فلسطین را می‌خواهد و کسانی که خواهان مذاکرات هستند، شانس خود را بارها آزمودند و به شدت با شکست روبرو شدند.

معاون دبیرکل حزب‌الله لبنان خواهان توقف همه اشکال مذاکرات و توقف همکاری امنیتی درباره مذاکرات شد و گفت، مقاومت به تنهایی می‌تواند مانع اسرائیل شود، تجربه لبنان در مقابله با اسرائیل مهر تأییدی بر این امر است.

وی از فلسطینیان خواست، توافق‌نامه اسلو را کنار گذارند.

قاسم تاکید کرد، نابودی رژیم صهیونیستی نزدیکتر از تحقق به رسمیت شناخته شدن اسرائیل است.

برچسب ها: تدبیر24 اسرائیل
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: