آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۹۹۶۶۶
تاریخ انتشار: ۱۶ دی ۱۳۹۶ - ۰۸:۳۸

راهکارهای تامین بودجه اشتغال در سال آینده

یک مقام مسئول کارگری به جای افزایش قیمت حامل‌های انرژی، واگذاری بنگاهها به بخش خصوصی و درآمدهای مالیاتی را برای تامین بودجه اشتغال به دولت پیشنهاد کرد.
تدبیر24»داوود امیری  اظهار کرد: اگر دولت می خواهد برای اشتغال سرمایه‌گذاری کند باید راه حل‌های دیگری غیر از افزایش قیمت سوخت و گازوییل را درنظر بگیرد.

او ادامه داد: در شرایط کنونی باید از محل درآمدهای مالیاتی، فروش نفت و محصولات نفتی و پتروشیمی درآمد متصور شویم و در بخش اشتغال سرمایه‌گذاری کنیم. واگذاری بنگاههای دولتی به بخش خصوصی و تلاش برای خصوصی سازی واقعی نیز می‌تواند درآمدهای دولت را افزایش دهد.

نایب رئیس کانون شورای اسلامی کار خراسان شمالی افزود: اگر دولت اراده جدی برای مبارزه با قاچاق کالا داشته باشد می‌تواند از این طریق، اشتغال را رونق و فرصتهای شغلی را افزایش دهد و بازار مصرف و تقاضا را مدیریت کند.

امیری تصریح کرد: به دلیل آنکه منابع درآمدی دولت کاهش یافته و دخل وخرج دولت نمی‌خواند، افزایش قیمت حامل‌های انرژی در بودجه سال ۱۳۹۷ را مطرح کرده است.

او ادامه داد: آنچه مسلم است افزایش قیمت حامل‌های انرژی، تاثیر منفی بر تورم و گرانی در بازار کار می‌گذارد. زمانی بار تورم را تحمل می‌کنیم و در کنارش روی اشتغال سرمایه‌گذاری می‌کنیم، ولی نمی‌توانیم این مساله را نادیده بگیریم که وقتی با حجم گسترده قاچاق در کشور مواجهیم اگر هزینه تولیدمان بیشتر شود تولید هم متضرر و راکد می‌شود.

به گفته این مقام مسئول کارگری با رکود تولید در کشور مشاغل موجود هم از دست خواهند رفت و اگر سرمایه‌گذاری منجر به اشتغال هم داشته باشیم با اشتغال از دست رفته در نقطه سر به سر قرار خواهند گرفت.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: