ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۹۹۶۹۴
تاریخ انتشار: ۱۶ دی ۱۳۹۶ - ۰۹:۱۸

فوتبال ایران یک مریض سرطانی است

پیشکسوت فوتبال ایران معتقد است که "فوتبال ایران بیمار است" و "نباید دست آدم‌های غیر فوتبالی باشد."

تدبیر24»اصغر شرفی پیشکسوت فوتبال ایران در رابطه با ضعیف شدن و رو به انحلال رفتن تیم‌های نامدار فوتبال ایران اظهار کرد: فوتبال ما یک مریض سرطانی است و باید غده سرطانی را از بدنش خارج کرد. این فوتبال دولتی است و نباید دست آدم‌های غیر فوتبالی باشد. دولت نباید در مدیریت باشگاه‌ها دخالت کند.

او در ادامه گفت:‌ زمان ما کسی که طرفدار یک تیم می‌شد، به خاطر بازیکنانی بود که در آن تیم بازی می‌کردند اما امروز این مساله اصلا اهمیتی ندارد. مثلا مهدی طارمی زمانی که به باشگاه پرسپولیس خسارت می‌زند، به جای آن که جبران کند به راحتی از این تیم جدا می‌شود.

شرفی اظهار کرد: فوتبال، همه جای دنیا بازدهی دارد به غیر از کشورهایی مثل ما. دلیلش تنها این است که فوتبال ما دولتی است. فوتبال را باید به دست مردم بدهند.

او در رابطه با راه حل رشد فوتبال ایران گفت:‌ دولت دارد هر سال پول‌های کلانی به پای فوتبال می‌ریزد اما بازدهی ندارد. آن‌ها به جای هزینه کردن در تیم‌های باشگاهی، باید زیرساخت‌های ورزشی را گسترش دهند. به طور مثال زمین‌های فوتبال بسازند و هرکسی که خواست، به صورت خصوصی بیاید و باشگاه‌ها را اداره کند.

این پیشکسوت فوتبال تصریح کرد: این فوتبال که پایه‌اش در آب است و با هر بادی تکان می‌خورد، چرا باید باقی بماند؟ باشگاه‌های ریشه‌داری مثل پاس، دارایی، شموشک، راه آهن و ... از بین رفتند. مثلا تیم پاس ۱۱ بازیکن در تیم ملی داشت. کسانی که این تیم را به همدان بخشیدند باید بیایند و پاسخگوی انحلالش باشند. با این شرایط تیم‌های لیگ برتری دیگر هم قطعا قربانی این نوع مدیریت فوتبال می‌شوند.

او درباره نقش هواداران در پایداری تیم‌ها اظهار کرد: هواداران نقش مهمی در پایداری تیم‌ها دارند. مثلا همین دو تیم پرسپولیس و استقلال اگر برای چند هفته هواداران پشتیبانی‌شان نکنند، از بین می‌روند. وقتی که هر سال بازیکنان جدیدی به باشگاه‌ها اضافه می‌شوند و سال دیگر از آن باشگاه جدا می‌شوند، چه انتظاری می‌رود که آن باشگاه هواداران ثابتی داشته باشد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: