ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۹۹۸۲۰
تاریخ انتشار: ۱۷ دی ۱۳۹۶ - ۰۹:۰۰

طرح رفع موانع کسب‌وکارهای اینترنتی

یک عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت که این کمیسیون اصلاح قوانین فعلی در حوزه کسب‌وکارهای اینترنتی یا قانون‌گذاری جدید در این حوزه را مورد بررسی قرار می‌دهد.

تدبیر24»سیده فاطمه حسینی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به نشست عصر امروز (شنبه) کمیته اقتصاد دانش‌بنیان کمیسیون اقتصادی با انجمن کسب‌وکار های اینترنتی، از بررسی طرحی در رابطه با این حوزه در مرکز پژوهش‌های مجلس خبر داد.

وی اضافه کرد: طرحی در کمیته دانش‌بنیان کمیسیون اقتصادی در این حوزه در حال بررسی است و بنا داریم در این زمینه با افراد متعددی صحبت کنیم؛ همچنان‌که تاکنون بازدیدهایی از این نوع کسب‌وکارها داشته‌ایم.

نماینده مردم تهران در مجلس همچنین گفت: در دوره اول برای بررسی طرح پیشنهادی مرکز پژوهش‌های مجلس با حضور هشت نفر از اساتید و صاحب‌نظران این حوزه به بررسی این طرح در کمیته اقتصاد دانش‌بنیان پرداختیم و در مرحله بعد در نظر داریم جلساتی برای بررسی مشکلات در این حوزه برگزار کنیم.

حسینی با اشاره به بررسی خلاء‌های قانونی موجود و نیاز به نظارت بر آیین نامه‌های مصوب دولت در این باره در جلسه امروز، افزود: عمده مشکلات و موانعی که در این حوزه بحث شد در این محور بود که حداقل مداخله دولتی از منظر تفسیر قوانین در این بخش وجود داشته باشد.

نماینده مردم تهران در مجلس ادامه داد: موانع گوناگون در زمینه تأمین مالی کسب مجوزهای قانونی، بیمه و مالیات و عدم آشنایی مجریان و ناظران قانون با این نوع از شرکت‌ها و کسب و کارها از جمله مشکلات آنهاست.

حسینی تصریح کرد: در این جلسه مقرر شد جهت دریافت نظرات و شنیدن مطالبات و مشکلات در کمیته اقتصاد دانش‌بنیان کمیسیون اقتصادی با حضور ذی‌نفعان و ذی‌ربطان این حوزه اعم از شرکت‌های پیشرو و شرکت‌هایی که با عدم موفقیت مواجه شدند و شرکت‌های خرد و متوسط جلسه‌ای تشکیل شود تا در صورت نیاز قانون فعلی اصلاح یا قانون‌گذاری جدید اعمال شود و در صورت نیاز از ابزارهای نظارتی در راستای اجرای قوانین استفاده شود.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: