تسلیحات هوش مصنوعی اشتریان

تسلیحات هوش مصنوعی

در نظر آورید هزاران زنبورک تسلیحاتی هوش مصنوعی به سوی یک دشمن فرضی گسیل شوند...
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
يکشنبه ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 12
کد خبر: ۲۴۹۹۵
تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۳:۲۳

سرطان بیشتر جان فقیرها را می‌گیرد

نتایج پژوهشی جدید نشان می‌دهد سرطان افراد مرفه و فقیر را با درصدی مشابه تحت تاثیر خود قرار می‌دهد، اما نوع این سرطان‌ها متفاوت است: فقیرها به انواع مرگبارتر مبتلا می‌شوند.
تدبیر24:نتایج پژوهشی جدید نشان می‌دهد سرطان افراد مرفه و فقیر را با درصدی مشابه تحت تاثیر خود قرار می‌دهد، اما نوع این سرطان‌ها متفاوت است: فقیرها به انواع مرگبارتر مبتلا می‌شوند.

براساس گزارش همشهری به نقل از تايم، در اين مطالعه كه نتايج آن در نشريه انجمن سرطان آمريكا منتشر شده است، ميزان ابتلاي 39 نوع سرطان در مناطق مختلف شهر لس‌آنجلس مورد بررسي قرار گرفت. محققان دريافتند ميزان ابتلا و مرگ ناشي از سرطان‌هاي ريه، رحم، روده، دهان و كبد در مناطق فقيرنشين بالاتر از مناطق ثروتمند است درحالي‌كه در مناطق مرفه ميزان ابتلا به سرطان‌هاي سينه، پروستات، تيروئيد و پوست بالاتر است. 14 سرطان كه ابتلا به آنها با فقر در ارتباط است از درصد مرگباري 107.7 در هر 100 هزار نفر برخوردارند، درحالي كه شدت مرگباري سرطان‌هاي مرتبط با ثروتمندان 68.9 درصد محاسبه شده‌است.

به گفته فرانسيس بوسكو، يكي از محققان اين پروژه،‌ سرطان‌هاي مرتبط با فقر از شيوع كمتر و مرگباري بيشتري برخوردارند و در مقابل سرطان‌هاي مرتبط با تمول از شيوع بيشتر برخوردارند و كمتر جان افراد را مي‌گيرند. به گفته محققان، در روند ابتلا به سرطان، احتمال مرگ افراد فقير دراثر ابتلا به اين بيماري بيشتر از افراد ثروتمند است.

دليل اين تفاوت هنوز مشخص نيست اما دانشمندان دريافته‌اند دليل ابتلا به سرطان‌هاي مرگبارتر در مناطق فقير‌نشين با عوامل پرخطر رفتاري مانند مصرف سيگار، الكل، مواد مخدر و رژيم غذايي نامناسب در ارتباطند. همچنين در مناطق مرفه ميزان ابتلا به سرطان‌هاي بدون نشانه از قبيل سرطان پوست، تيروئيد و پروستات آمار بالايي دارد،‌بيماري‌هايي كه تشخيص آنها به تكنولوژي‌هاي پيشرفته پزشكي نياز دارد.

از آنجايي كه افراد ثروتمند دسترسي بيشتر و راحت‌تري به تجهيزات تشخيص و درمان در مراحل اوليه بيماري را دارند، دانشمندان گمان مي‌برند اين افراد نسبت به فقرا شانس نجات بيشتري از چنگال سرطان دارند و به اين شكل آمار مرگ ناشي از اين بيماري در مناطق ثروتمند كاهش پيدا كرده‌است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: