ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۱۰۰۶۰۷
تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۳۹۶ - ۰۸:۴۶

ادعای تازه درباره خواص روغن نارگیل

در حالی که فوائد روغن نارگیل برای پوست و بدن شناخته شده‌ است این‌بار متخصصان در یک مطالعه جدید پس از بررسی خواص دیگر این روغن مدعی شده‌اند که برای قلب نیز مفید است.
تدبیر24»متخصصان بر اساس این مطالعه اظهار داشتند: روغن نارگیل می‌تواند سطح کلسترول خوب خون را افزایش می‌دهد. این در حالی است که پیش از این ادعا شده‌ بود روغن نارگیل سرشار از چربی اشباع شده است و سطح کلسترول بد خون را به شدت افزایش می‌دهد.

در بررسی جدید گروهی از کارشناسان، متخصصان و دانشگاهیان در انگلیس به مطالعه روی ۹۴ داوطلب که سابقه دیابت یا بیماری قلبی نداشته و در رده سنی ۵۰ تا ۷۵ سال بوده‌اند، پرداختند و این افراد را به سه گروه تقسیم کردند.

متخصصان از تمامی این افراد درخواست کردند برای مدت چهار هفته به طور روزانه از مقدار برابری روغن نارگیل، روغن زیتون و کره بدون نمک مصرف کنند. محققان پس از انجام آزمایشات دریافتند که روغن نارگیل به کنترل سطح کلسترول بد خون و افزایش ۱۵ درصدی سطح کلسترول خوب کمک می‌کند.

به گزارش ان‌دی‌تی‌وی، در حالیکه مصرف کره در گروه دیگر موجب افزایش ۱۰ درصدی سطح کلسترول بد شده بود و در گروهی هم که روغن زیتون مصرف کرده بودند کاهش محسوسی در میزان کلسترول بد مشاهده نشد و فقط ۵ درصد افزایش کلسترول خوب برای آنها ثبت شد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: