بازی دوسر باخت برای جامعه و نظام سیاسی

بازی دوسر باخت برای جامعه و نظام سیاسی

بهاره آروین» مشکل از تعداد ثبت‌نام‌کنندگان اولیه نیست و در دیگر ممالک هم اوضاع کم‌وبیش به همین منوال است. مشکل در ساختاری است که قرار است کاهش این تعداد اولیه به تعدادی محدود و قابل قبول برای برگزاری انتخابات را امکان‌پذیر کند
نامزدهای انتخابات باید پاسخ دهندمساله اصلی آنان حجاب و گشت ارشاد است یا معیشت و فقر

نامزدهای انتخابات باید پاسخ دهندمساله اصلی آنان حجاب و گشت ارشاد است یا معیشت و فقر

شهیندخت مولاوردی» نامزدها باید پاسخ بدهند مساله اصلی برای آنها حجاب و گشت ارشاد است یا اینکه معیشت، زنانه شدن فقر، زنانه شدن اعتیاد، زنانه شدن آسیب‌های اجتماعی، زنانه شدن ایذر، زنانه شدن سالمندی و... هم برای آنها دارای اهمیت است.
يکشنبه ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 16
کد خبر: ۱۰۲۵۰۷
تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۸:۲۹

چرا همیشه خسته ایم!؟

کارشناسان سلامت در یک بررسی به علت احساس خستگی دائم پرداختند.
تدبیر24»دلایل مختلفی برای احساس خستگی دائم وجود دارد. طبق اعلام مرکز کنترل و پیشگیری از امراض آمریکا 15.3 درصد از زنان و 10.1 درصد از مردان در این کشور به طور معمول از احساس خستگی رنج می‌برند.

احساس خستگی می‌تواند فرد را دچار انواعی از مشکلات می‌کند. به طور مثال، تقریبا از هر 25 راننده بزرگسال یک نفر در ماه در حین رانندگی می‌خوابند. همچنین حدود 72 هزار تصادف و 44 هزار مورد مجروحیت در سال در نتیجه رانندگی در حالت عدم هوشیاری اتفاق می‌افتد.

گاهی اوقات فرد از دلیل احساس خستگی خود آگاه است؛ اما در برخی مواقع علت این احساس دائمی مشخص نیست. سایت مدیکال نیوزتودی در گزارشی به توضیح دلایل احتمالی احساس دائمی خستگی پرداخته‌ است.

1- کمبود خواب:

نداشتن خواب کافی از دلایل روشن در بروز احساس خستگی است. احساس خستگی احتمال وقوع حوادث، چاقی، فشار خون بالا، افسردگی و بیماری قلبی را افزایش می‌دهد و به گفته کارشناسان افراد 18 تا 60 ساله به هفت ساعت خواب یا بیشتر در طول روز نیاز دارند.

2- رژیم غذایی نامناسب:

آسان‌ترین راه برای رفع احساس خستگی تنظیم کردن نوع رژیم غذایی است. مصرف خوراکی‌های سالم و مناسب می‌تواند در نوع احساسی که فرد دارد تاثیر بگذارد. کارشناسان توصیه می‌کنند برای بهبود وضعیت سلامت و تأمین تمامی مواد مغذی مورد نیاز بدن ضروری است فرد از تمامی پنج گروه غذایی میوه‌ها، سبزیجات، غلات، پروتئین و لبنیات مصرف کند.

3-سبک زندگی کم تحرک:

افراد تصور می‌کنند هنگام احساس خستگی، نشستن تنها راه‌حل برای رفع این مشکل است. اما بلند شدن و حرکت داشتن بهترین اقدام برای بر طرف کردن احساس خستگی و کسب انرژی از دست رفته است.

4- استرس:

عوامل بسیاری موجب استرس در فرد می‌شوند. نوع شغل، مشکلات مالی و خانوادگی برخی از این فاکتورهای تاثیرگذار به حساب می‌آیند و استرس بیش از حد به احساس خستگی روانی و جسمی منجر شده‌ است.

5-مشکلات پزشکی:

درصورتی که فرد با رعایت نکات ذکر شده باز احساس خستگی دائمی داشته باشد باید وجود مشکلات احتمالی نهفته بررسی شود.

از جمله بیماری‌هایی که با علامت خستگی ظاهر می‌شود، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

-کم خونی

-کم‌کاری تیروئید

-دیابت

-اضطراب

-افسردگی

-سندرم خستگی مزمن

-عفونت مجاری ادراری

-بیماری قلبی

-کمبود ویتامین

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: