ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۱۰۳۴۷۶
تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۳:۰۸

آیا ماست چاق‌کننده است؟

مصرف ماست برای افراد لاغر بسیار مناسب است با این تفاوت که برای مزاج‌های گرم و خشک، اثر دارویی هم دارد. اما در افراد با مزاج سرد و‌ تر ممکن است باعث بروز علامات نامطلوبی شود.
تدبیر24»محمدعبادیانی یک متخصص طب ایرانی درباره ماست اظهار کرد: ماست از دیدگاه طب سنتی سرد و تر است و خاصیت مُسمِّن یعنی چاق‌کنندگی دارد.

وی افزود: چاقی یا در اثر افزایش لحم (گوشت) به وجود می‌آید یا در نتیجه افزایش شحم (چربی) حاصل می‌شود؛ در هر دو نوع چاقی کیفیت "تری" مشترک است, به بیان دیگر گوشت دارای مزاج گرم و تر, شحم دارای مزاج سرد و تر است, بنابراین "تری" کیفیت مشترک هر دو نوع چاقی به حساب می‌آید, کاهش یا فقدان رطوبت کافی در اندام‌ها باعث بروز لاغری می‌شود.

این متخصص طب ایرانی تصریح کرد: ماست با افزایش رطوبت در اندام‌ها، زمینه افزایش حجم را فراهم می‌کند؛ خاصیت چاق‌کنندگی ماست در افراد لاغری که دارای مزاجی گرم و خشک هستند, بیشتر و سریع‌تر به ظهور می‌رسد, زیرا سردی موجود در طبیعت ماست باعث تعدیل گرمی مزاج فرد شده و "تری" ماست از سرعت تحلیل رطوبات در بدن می‌کاهد و کم‌کم با تجمع و تعدیل رطوبت در بدن، افزایش حجم پدیدار می‌شود.

عبادیانی عنوان کرد: با توجه به آنچه بیان شد مصرف ماست برای افراد لاغر(افراد صفراوی) بسیار مناسب است با این تفاوت که برای مزاج‌های گرم و خشک، اثر دارویی هم دارد اما در افراد با مزاج سرد و تر ممکن است باعث بروز علامات نامطلوبی شود.

وی خاطرنشان کرد: تجویز ماست در تمامی مواردی که صحبت از برودت معده(سردی معده) در میان است، جایز نیست از آنجا که ماست برخلاف ظاهرش که نرم است یک ماده کثیف و دیر هضم است، در افرادی که قادر به هضم آن نیستند, سبب تولید خلط خام می‌شود و از دیگر سو، به علت مواد دیر هضمی که در ماست وجود دارد، بالقوه دارای استعداد انسداد مجاری است لذا ماست در زمره خوراکی‌های سُده آور(گرفتگی) به شمار می‌آید.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: