ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۱۰۴۴۵۲
تاریخ انتشار: ۰۸ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۸:۲۵
محققان دانشگاه "واترلو" مطرح کردند ؛

اضطراب به حافظه کمک می‌کند

مطالعه محققان دانشگاه "واترلو" نشان می‌دهد که اضطراب می‌تواند به افراد در به یاد آوردن وقایع کمک ‌کند.
تدبیر24»این مطالعه که بر روی 80 دانشجو مقطع کارشناسی دانشگاه واترلو انجام شده، نشان می‌دهد که سطح قابل کنترل اضطراب می‌تواند به افراد در به یاد آوردن جزئیات وقایع کمک کند.

این مطالعه همچنین نشان داد که هنگامیکه سطح اضطراب بیش از حد بالا می‌رود، می‌تواند منجر به رنگ آمیزی خاطرات شود. در اینجا افراد شروع به ارتباط عناصر خنثی از یک تجربه به زمینه منفی آن می‌کنند.

"میرا فرناندز" (Myra Fernandes) استاد دانشکده روانشناسی دانشگاه واترلو و یکی از نویسندگان این تحقیق گفت: افراد دارای سطح بالای اضطراب باید مراقب باشند. به نوعی، سطح مطلوبی از اضطراب وجود دارد که به نفع حافظه است، اما از تحقیقات دیگر متوجه می‌شویم که سطح بالای اضطراب می‌تواند افراد را به جایی برساند که بر خاطرات و عملکرد آنها تاثیر بگذارد.

نیمی از شرکت کنندگان به طور تصادفی برای یک گروه آموزش رمزگشایی عمیق تعیین شدند در حالی که نیمه دیگر به صورت تصادفی برای یک گروه رمزگشایی سطحی تعیین شدند. تمام شرکت کنندگان درجات استرس اضطراب افسردگی را گذراندند.

محققان دریافتند که افراد دارای سطح اضطراب بالا، حساسیت بالاتری نسبت به تأثیرات زمینه احساسی بر حافظه خود نشان دادند.

"کریستوفر لی"(Christopher Lee) دانشجوی دکترای روانشناسی دانشگاه واترلو گفت: فکر کردن در مورد حوادث عاطفی و یا حوادث منفی ممکن است نگرش شما را منفی سازد.

فرناندز افزود: این موضوع برای آموزگاران مهم است که توجه داشته باشند عوامل فردی می‌تواند در به یاد آوردن امور که آنها آموزش می‌دهند، تأثیر بگذارد.

این مطالعه در مجله  "Journal Brain Sciences"منتشر شد
برچسب ها: تدبیر24 اضطراب
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: