ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۱۰۵۴۴
تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۹۲ - ۱۲:۲۰

بندر تاریخی لافت در هراسِ زلزله

رئیس میراث فرهنگی قشم گفت: طی بررسی مقدماتی از بافت قدیم لافت دریافتیم که پی خانه‌ها از سنگ‌های محلی، ملات ساروج و گل تشکیل شده و بسیاری نیز به صورت خشکه چین هستند.

به گزارش تدبیر24 به نقل از ایسنا، عبدالرضا دشتی‌زاده تصریح کرد: پی این خانه‌های با ارزش میراث فرهنگی و معماری شاخص که در فهرست آثار ملی نیز قرار دارند، بدلیل فرسودگی ناشی از رطوبت دریا در وضعیت نامناسب استقامتی هستند.

رئیس میراث فرهنگی سازمان منطقه آزاد قشم با بیان اینکه ما همواره به کوچه‌های باریک لافت و معماری شاخص آن می‌بالیم، افزود: از آن معماری به عنوان جاذبه‌های گردشگری یاد می‌کنیم در حالی که در صورت بروز زلزله، همین کوچه‌های دلربا بدلیل نداشتن فضای مناسب برای کمک‌رسانی، باعث صدمه‌رسانی جدی به جامعه محلی خواهد شد.

وی درباره ساماندهی بندر تاریخی لافت، گفت: با سابقه زلزله‌خیزی جزیره قشم بیم آن می‌رود که ساکنین این خانه‌های با ارزش در صورت وقوع زلزله صدمه ببینند.

وی افزود: گام اول در ساماندهی لافت توجه به وضعیت نامناسب کنونی جامعه ساکن است.

دشتی‌زاده ادامه داد: جذب گردشگر در گام دومِ توجه به این بندر تاریخی قرار دارد.

دشتی‌زاده خاطرنشان کرد: طی بازدیدهای متوالی از این بندر تاریخی متوجه بسیاری از لرزش‌ها در اثر انفجارهای معدن در ساحل شمالی خلیج فارس شدیم که بر این نگرانی‌ها می‌افزاید.

وی با اظهار نگرانی از وضعیت کنونی لافت گفت: طبق آمار تقریبی بیش از دو هزار و 500 نفر در بافت قدیم لافت زندگی می‌کنند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: