ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۱۰۶۰۶۲
تاریخ انتشار: ۰۲ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۰:۰۰

توصیه های دامپزشکی برای نگه داری ماهی قرمز

رئیس سازمان دامپزشکی توصیه هایی را برای نگه داری ماهی قرمز در ایام نوروز ارائه کرد.
تدبیر24»علیرضا رفیعی پور رئیس سازمان دامپزشکی اظهار کرد: با توجه به آنکه ماهیان قرمز نماد طراوت و حیات هستند،سالهاست که مردم ایران از این ماهی زیبا و ارزشمند در سفره های نوروزی خود استفاده می کنند.

به گفته وی خانوارها باید ماهیان قرمز را  در ظروف مناسب با اکسیژن لازم،دمای مطلوب و PH مناسب آب نگه داری کنند.

رفیعی پور ادامه داد: افراد در هنگام خرید این ماهیان زیبا باید از تحت نظارت بودن مکان عرضه با خبر شوند چرا که خرید از مکان های خارج از نظارت دامپزشکی زمینه را برای انتقال بیماری مشترک به انسان فراهم می کند.

رئیس سازمان دامپزشکی ادامه داد: افراد با بهره مندی از اطلاعات  پرتال های سازمان دامپزشکی سراسر کشور می توانند،از نحوه  مناسب نگه داری از ماهی مطلع شوند  و بروشورهای مرتبط با نگه داری و مراقبت از ماهیان قرمز را تهیه کنند.

وی در پاسخ به این سوال که آیا امکان انتقال بیماری سل پوستی از طریق ماهیان قرمز به انسان وجود دارد،گفت: شرایط نامناسب نگه داری،دستکاری بیش از حد ماهی قرمز به وسیله دست منجر به خراشیدگی و قارچ زدگی دست انسان می شود، درنهایت این عوامل میکروبی زمینه را برای انتقال شیوع بیماری مشترک با انسان فراهم می کند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: