ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۱۰۶۷۷
تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۳۹۲ - ۱۲:۲۶
"دانشجویان ستاره‌دار" و انتصابات اخیر

دلیل فراخوانده شدن وزیر علوم به مجلس

هم اکنون جمعیت دانشجویی کشور حدوداً به چهار و نیم میلیون نفر رسیده و تعداد موسسات آموزش عالی هم گسترش پیدا کرده است.
به گزارش تدبیر24 به نقل از باشگاه خبرنگاران،جعفر توفیقی، مشاور عالی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری درخصوص وضعیت اشتغال فارغ‌التحصیلان گفت: در سال‌های گذشته وزارت علوم و دانشگاه‌ها از نظر توسعه کمی پیشرفت‌های چشمگیری داشته‌اند و جمعیت دانشجوی کشور الان حدوداً به چهارونیم میلیون نفر رسیده و تعداد موسسات "آموزش عالی" هم گسترش پیدا کرده است.

وی اظهار داشت: در حال حاضر بحث اشتغال دانش آموختگان یکی از چالش‌های اصلی است که بخشی از این مشکل به برنامه‌ریزی در "وزارت علوم" و بازنگری در برنامه توسعه آموزش عالی و بخشی به ایجاد ظرفیت‌های جدید در بخش صنعت و اقتصاد بر می‌گردد.

وی در ادامه گفت: آن‌چه که به وزارت علوم مربوط است بحث بازنگری در سیاست‌های توسعه کمی، بازنگری در رشته‌های آموزشی، انطباق بیشتر برنامه‌های درسی با نیازهای بازار کار و مهارت آموزی در دانش آموختگان است که بتوانند مشاغل بیشتری را در جامعه عهده‌دار شوند.

وی تصریح کرد: این موضوع به بحث اشتغال دانش آموختگان بسیار کمک می‌کند و از طرف دیگر باید حتماً بخش‌های اقتصادی و صنعتی به فکر توسعه ظرفیت‌های آن بخش باشند که پذیرای درصد بیشتری از فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌ها باشند.

وی در پایان درخصوص فرا خوانده شدن وزیر علوم از سوی مجلس گفت: انتصاب‌هایی که توسط وزیر علوم صورت گرفته بود و نیز بحث دانشجویان ستاره‌دار از دلایل این کار بود.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: