ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
چهارشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 23
کد خبر: ۱۰۶۸۴۴
تاریخ انتشار: ۱۸ فروردين ۱۳۹۷ - ۰۹:۱۳
میرزایی نیکو:

کالای داخلی باید بتواند با کالای خارجی برابری کند

یک عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس، گفت: کالای ما باید بتواند با کالای خارجی برابری کند و شاخص‌هایی را که کالای خارجی از نظر کیفیت و قیمت برای جذب مصرف‌کننده دارد، داشته باشد.

تدبیر24»قاسم میرزایی نیکو در گفت ‌وگو با ایسنا در رابطه با ضرورت حمایت از کالای ایرانی، بیان کرد: برای تحقق حمایت از کالای ایرانی مهمتر از شعار دادن، عمل کردن است. صرف اینکه بگوییم دولت دستور داده تا کالاهایی را که مشابه آنها در داخل تولید می‌شود را وارد نکنیم، نمی‌توان از کالای داخلی حمایت کرد بلکه باید با درصد سخن بگوییم. به عنوان مثال بگوییم تا پایان سال ۹۷ واردات کالاهای سرمایه‌ای از ۷۰ درصد به ۵۰ درصد کاهش یابد تا بتوان از تولید داخل حمایت کرد.

وی در ادامه گفت: تولیدکنندگان نیز باید کفایت لازم را داشته باشند و اینگونه نباشد که وقتی کالایی را به بازار ارائه می‌کنند و کسب و کارشان رونق می‌گیرد دیگر به فکر کیفیت نباشند و کالا را بدون تغییری به بازار عرضه کنند.

نماینده مردم دماوند در مجلس، گفت: برای حمایت از کالای داخلی باید چرخه تولید شکل گیرد. زمانی که ما با هیچ کدام از کشورهای اطراف‌مان ارتباط صادراتی نداریم طبیعی است که ۱۷۰۰ تن سیب در کشور تولید شود و بخش اعظمی از آن در کشور باقی بماند.

وی افزود: مساله بعدی برندسازی است. اینکه ما بگوییم تا زمانی که شریک برندی پیدا نکردیم و با مجموعه‌ برندهای دنیا کار نکرده‌ایم و در چرخه تولید جهانی جایی نداریم نباید برند ایجاد کنیم نتیجه‌اش وضعیت امروز می‌شود. حمایت از کالای ایرانی تنها شعار امسال نبوده است بلکه فریاد بیشتر مسئولان و رهبری از ابتدا همین بود که به کالای داخلی باید توجه شود اما امروز کارخانه‌های ما با یک پنجم ظرفیت تولید دارند.

میرزایی نیکو خاطرنشان کرد: کالای ایرانی باید با کالای خارجی برابری کند و شاخص‌هایی را که کالای خارجی دارد و مردم را جذب می‌کند داشته باشد. برندهای خارجی تبلیغات خوبی را انجام داده‌اند. به عنوان مثال برند آدیداس سالیان طولانی کار کرده تا به اینجا رسیده است و نمی‌توان یک شبه جای آن را گرفت.

وی در پایان گفت: معمولا کشورهای بزرگ کارهای برندی را از خارج از کشور خود شروع کرده‌اند. ما باید اولین گام‌مان جلب رضایت دیگران باشد. زمانی که در خارج از کشور کالای ما را بخرند صددرصد مردم نیز از کالای ما حمایت خواهند کرد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: