ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۱۰۹۹۰۲
تاریخ انتشار: ۰۷ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۶:۱۸

ادعای جدید درباره اضافه وزن

چاقی می‌تواند عامل بسیاری از بیماری‌ها باشد اما برخی متخصصان ادعا می‌کنند که این معضل جهانی می‌تواند تاثیر مثبت هم داشته باشد.
تدبیر24»بررسی‌ها نشان می‌دهد در صورتیکه افراد به دلیل ابتلا به یک بیماری عفونی مثل ذات‌الریه در بیمارستان بستری باشند، داشتن اضافه وزن یا چاقی می‌تواند تا حدودی احتمال مرگ آنان بر اثر بیماری را کاهش دهد.

محققان دانمارکی به جمع‌آوری اطلاعات بیش از ۳۵ هزار بیمار که به دلیل عفونت در فاصله سال‌های ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۵ در بیمارستان بستری شده بودند، پرداختند. همچنین بررسی شد آیا در میان این بیماران وزن بر احتمال خطر مرگ در مدت زمان سه ماه پس از ترخیص تاثیری داشته یا خیر؟

محققان مشاهده کردند خطر مرگ در بیمارانی که وزن پایینی داشتند نسبت به بیمارانی با وزن طبیعی دو برابر بیشتر بوده است. هر چند به نظر می آید این وضعیت با کاهش وزن اخیر ناشی از بیماری نهفته مرتبط باشد. در عین حال احتمال مرگ در افراد لاغری که به تازگی وزن خود را از دست نداده بودند، افزایش پیدا نمی‌کند.

به گزارش هلث دی نیوز، محققان همچنین مشاهده کردند در بیماران مبتلا به اضافه وزن احتمال فوت ۴۰ درصد و در بیماران چاق ۵۰ درصد کمتر از افرادی بوده که وزن طبیعی داشته‌اند.

یکی از محققان ارشد این مطالعه درباره این ادعا گفت: دو دلیل می‌تواند وجود داشته باشد که احتمال مرگ در افراد چاق مبتلا به عفونت نسبت به بیمارانی با وزن طبیعی کمتر است. نخست اینکه چاقی موجب التهاب می‌شود و همین التهاب تشدید واکنش سیستم ایمنی را به دنبال دارد که می‌تواند به افراد کمک کند روند بهبودی را بهتر طی کنند. دومین دلیل این است که افراد چاق کمتر دچار ضعف و تحلیل رفتن بدن بر اثر بیماری می‌شوند و این افراد ذخایر انرژی بیشتری دارند که از آنان حفاظت می‌کند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: