آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
شنبه ۱۸ بهمن ۱۴۰۴ - 2026 February 07
کد خبر: ۱۱۰۷۹۴
تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۱:۵۱

تجمع فرهنگیان در اعتراض به پرداخت نشدن مطالبات

صبح امروز جمعی از بازنشستگان فرهنگی مقابل وزارت آموزش و پرورش تجمع کردند.
تدبیر24»معلمانی که سال گذشته بازنشسته شده‌اند، هنوز پاداش پایان خدمت خود را دریافت نکرده‌اند. جمعی از این معلمان، صبح امروز (بیست و هشتم خرداد) در اعتراض به این تاخیر، مقابل وزارت آموزش و پرورش تجمع کردند.

خواسته تجمع‌کنندگان، تامین منابع مالی و پرداخت پاداش پایان خدمت در کوتاه‌ترین زمان ممکن است.

حاضران در تجمع با امضای طوماری از وزارت آموزش و پرورش درخواست کردند که باتوجه به پایین آمدن ارزش پول، معوقات آنها را تا بیش از این کم‌ارزش نشده، پرداخت نماید.

یکی از حاضران در تجمع می‌گوید: بیش از نه ماه است که بازنشسته شده‌ام؛ اگر همان زمان پاداش پایان خدمت من پرداخت می‌شد، می‌توانستم یک سقف برای خانواده‌ام فراهم کنم، اما حالا با این گرانی و کم‌ارزش شدن پول، قدرت خریدِ پاداش من بسیار پایین آمده و نمی‌توان با این پول سرمایه‌گذاری کنم یا خانه‌دار شوم.

این بازنشستگان می‌گویند: پیش از این نیز بارها در اعتراض به تاخیر در پرداخت معوقات مزدی تجمع کردیم اما صدای ما را نشنیدند، امیدواریم این بار مسئولان به خواسته‌های ما توجه کنند.

پیش از این وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد به دلیل کمبود بودجه، پاداش پایان خدمت بازنشستگان در سال 1396 پرداخت نشده‌ است و هر زمان نقدینگی فراهم شود، این معوقات پرداخت خواهد شد.

32

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: