ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
شنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 14
کد خبر: ۱۱۰۸۸۳
تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۸:۱۶

حریق پاساژ خیابان امیرکبیر کنترل شد

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران، جزئیات عملیات اطفاء حریق ساختمان یک پاساژ در خیابان امیرکبیر را تشریح کرد.
تدبیر24»سیدجلال ملکی در مورد آخرین جزئیات این عملیات و کنترل حریق در محل حادثه، به خبرنگار ایسنا اظهار کرد: بعد از گذشت حدود پنج ساعت از آغاز عملیات، عملیات لکه‌گیری که از یک ساعت و نیم قبل آغاز شده، از سوی آتش‌نشانان همچنان ادامه دارد.

وی با تاکید بر اینکه عملیات لکه‌گیری با احتیاط کامل انجام می‌شود، افزود: ساختمان بسیار قدیمی است و حرارت زیادی را تحمل کرده است. وجود لوازم یدکی خودرو در حجم زیاد هم موجب شده حجم حرارت بالا برود و از همین‌رو آتش‌نشانان با احتیاط کار را پیش می‌برند و بدون تماس فیزیکی با ساختمان عملیات را انجام می‌دهند.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران در مورد وضعیت ساختمان اضافه کرد: ابن ساختمان بسیار قدیمی است و به خاطر حرارتی که وارد شده در حال حاضر روی کاهکل‌ها و شمع‌بندی‌هایی غیرایمن استوار است.

وی با اشاره به اینکه مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و تعدادی دیگر از مسئولان این سازمان و نیز شهرداری تهران در محل حادثه حضور دارند، گفت: امیدواریم عملیات را بدون مشکل خاصی پیش ببریم.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: