ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۱۱۱۸۴۳
تاریخ انتشار: ۱۹ تير ۱۳۹۷ - ۱۳:۳۴

صحبت های مهم بطحایی در جمع کارکنان آموزش و پرورش

وزیر آموزش‌وپرورش در دیدار با کارکنان مرکز امور بین‌الملل و مدارس خارج از کشور شناخت معلمان از شرایط ایران در عرصه بین‌الملل را بسیار ضروری و موثر دانست و بر بررسی کافی صلاحیت افرادی که به خارج کشور اعزام می شوند تاکید کرد.

تدبیر24»سید محمد بطحایی، وزیر آموزش و پرورش پس از بازدید از بخش‌های مختلف مرکز امور بین‌الملل و مدارس خارج از کشور در نشستی با مدیران و کارکنان این مرکز، گفت: «مسائل و مشکلاتی از سال‌های گذشته در این حوزه وجود داشته و دارد و شرایط جدیدی که بر کشور در عرصه بین‌المللی حاکم شده ضرورت توجه بیش‌ از پیش به امور بین‌الملل را تداعی می‌کند و باید در این مرکز از ظرفیت‌های موجود در سطح بین‌المللی بشتر از گذشته استفاده شود.»

او ادامه داد: «اداره مدارس ایرانی در خارج از کشور همچنان مانند 20 سال قبل صورت می‌گیرد، در صورتی که شرایط و نیازها به‌سرعت تغییر کرده و ضروری است ما راه‌ها و روش‌های جدید ارائه دهیم و در قالب یک هیئت اندیشه‌ورزی، رویکردهای جدید را پیگیری کنند و پیشنهادهای عملیاتی ارائه دهند.»

وزیر آموزش‌وپرورش گفت: «افرادی به خارج اعزام شوند که صلاحیت کافی را به‌عنوان نماینده یک کشور داشته باشد و شناخت معلمان از شرایط ایران در عرصه بین‌الملل بسیار ضروری و موثر است.»

بطحایی تاکید کرد آموزش مستمر مدیران با استفاده فناوری جدید امری ضروری و لازم است. او گفت: «باید کارگروه‌هایی در مرکز امور بین‌الملل دائما با مدیران مدارس خارج از کشور ارتباط داشته باشند. انتخاب افراد شایسته و دارای صلاحیت و عدم مقاومت در برابر تغییرات می‌تواند به کیفیت مدارس خارج از کشور کمک کند.»

وزیر آموزش و پرورش گفت: «با وجود همه مشکلات، معلمان و مدیران مدارس خارج از کشور باید تلاش کنند تا چهره خوبی از معلمان ایران در خارج ترسیم کنند و لازم است مدیران ما هر هفته حداقل یک تا دو ساعت آموزش‌های نوین را فراگیرند.»

بطحایی گفت: «راه‌اندازی نظام واحد آموزشی بین‌المللی در مدارس خارج از کشور بسیار ضروری است و اگر شرایط بین‌المللی اجازه دهد باید در اسرع وقت تدوین شود.»


برچسب ها: تدبیر24 بطحایی
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: