ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۱۱۳۱۶۹
تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۸:۱۲

مصرف کدام کربوهیدرات ها برای دندان مفید است

برخی کربوهیدرات ها به دلیل این که روند هضمشان کند تر است و دیرتر به قند تبدیل می شوند به سلامت دهان و دندان آسیبی نمی رسانند.
تدبیر24»سازمان بهداشت جهانی  WHO بر اساس بازبینی جدیدی اعلام کرده است: کربوهیدرات‌های سبوس‌دار در حفظ سلامت دهان و دندان‌ها مفید هستند.

به گفته محققان، بدن نشاسته قابل هضم را به کندی تجزیه می‌کند که برای ترشح پیوسته گلوکز در خون مفید است. از طرف دیگر، نشاسته‌هایی که به سرعت هضم می‌شوند ترشح سریع گلوکز در خون را به همراه دارد و می‌توان سریع‌تر نیز تجزیه شوند.

از جمله نشاسته‌های زود هضم می‌توان به نان سفید، بیسکویت و کیک اشاره کرد در حالیکه خوراکی‌های سبوس‌دار و حبوبات در گروه نشاسته‌های دیرهضم قرار می‌گیرند.

دندان،سلامت دندان،سفید کردن دندان

مطالعه انجام گرفته نشان داد رابطه روشنی بین میزان نشاسته مصرفی و پوسیدگی دندانی وجود ندارد اما نوع نشاسته موضوع مورد نظر است. در واقع مصرف انواع فرآوری شده نشاسته با خطر فزآینده پوسیدگی دندان ارتباط دارد زیرا آنزیم موجود در بزاق دهان می‌تواند این نوع نشاسته را بلافاصله در محیط دهان به قند تبدیل کند.

 به این خاطر محققان انگلیسی معتقدند رژیم غذایی سرشار از کربوهیدرات‌های سبوس‌دار به دلیل اینکه کُندتر روند هضم را طی می‌کنند و در نتیجه در طول دستگاه گوار
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: