اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

ابراهیم متقی - فشارهاي بين‌المللي و محدوديت‌هاي اقتصادي ايران پس از 5 مهر افزايش بيشتري پيدا مي‌كند. اين امر به‌گونه اجتناب‌ناپذير تأثير خود را بر زندگي اقتصادي و قابليت‌هاي تاكتيكي ايران به‌جا خواهد
اقتصاد دیجیتال و تاب‌آوری زنجیره ارزش پتروشیمی زیر فشار تحریم

اقتصاد دیجیتال و تاب‌آوری زنجیره ارزش پتروشیمی زیر فشار تحریم

محمدمهدی محمدی- صنعت پتروشیمی ایران، به‌عنوان قلب تپنده صادرات غیرنفتی کشور، بارها این آزمون را پشت سر گذاشته و هر بار با زخمی تازه، اما همچنان زنده و ایستاده به مسیر خود ادامه داده است. اما امروز ماجرا پیچیده‌تر از همیشه است
شنبه ۱۲ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 04
کد خبر: ۱۱۳۱۶۹
تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۸:۱۲

مصرف کدام کربوهیدرات ها برای دندان مفید است

برخی کربوهیدرات ها به دلیل این که روند هضمشان کند تر است و دیرتر به قند تبدیل می شوند به سلامت دهان و دندان آسیبی نمی رسانند.
تدبیر24»سازمان بهداشت جهانی  WHO بر اساس بازبینی جدیدی اعلام کرده است: کربوهیدرات‌های سبوس‌دار در حفظ سلامت دهان و دندان‌ها مفید هستند.

به گفته محققان، بدن نشاسته قابل هضم را به کندی تجزیه می‌کند که برای ترشح پیوسته گلوکز در خون مفید است. از طرف دیگر، نشاسته‌هایی که به سرعت هضم می‌شوند ترشح سریع گلوکز در خون را به همراه دارد و می‌توان سریع‌تر نیز تجزیه شوند.

از جمله نشاسته‌های زود هضم می‌توان به نان سفید، بیسکویت و کیک اشاره کرد در حالیکه خوراکی‌های سبوس‌دار و حبوبات در گروه نشاسته‌های دیرهضم قرار می‌گیرند.

دندان،سلامت دندان،سفید کردن دندان

مطالعه انجام گرفته نشان داد رابطه روشنی بین میزان نشاسته مصرفی و پوسیدگی دندانی وجود ندارد اما نوع نشاسته موضوع مورد نظر است. در واقع مصرف انواع فرآوری شده نشاسته با خطر فزآینده پوسیدگی دندان ارتباط دارد زیرا آنزیم موجود در بزاق دهان می‌تواند این نوع نشاسته را بلافاصله در محیط دهان به قند تبدیل کند.

 به این خاطر محققان انگلیسی معتقدند رژیم غذایی سرشار از کربوهیدرات‌های سبوس‌دار به دلیل اینکه کُندتر روند هضم را طی می‌کنند و در نتیجه در طول دستگاه گوار
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: