ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
چهارشنبه ۰۸ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 30
کد خبر: ۱۱۷۶۸۱
تاریخ انتشار: ۰۸ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۱:۳۸

بحرانی که جایزه بوکر را تهدید می‌کند

گروه "من" اعلام کرد دیگر حامی مالی جایزه بوکر نخواهد بود و این آخرین سالی است که کمک سالانه خود را برای برگزاری این جایزه معتبر ادبی بریتانیا اهدا می‌کند.
تدبیر24»بنیاد جایزه بوکر به عنوان معتبرترین جایزه ادبی بریتانیا با صدور بیانیه‌ای به خبر گروه من برای کناره‌گیری از حمایت مالی این جایزه واکنش نشان داد و اعلام کرد به دنبال اسپانسر جدید می‌گردد.

در حالی که "گروه من" یکی از غول‌های مالی بریتانیا ۱۸ سال از این جایزه حمایت مالی کرده بود، اعلام کرد امسال برای آخرین بار از این جایزه حمایت و رقم ۱.۶ میلیون پوندی سالانه را پرداخت می‌کند.

هر چند رابطه بین این بنیاد و جهان ادبی همیشه خیلی گرم نبود اما این گروه با صدور بیانیه‌ای حامی مالی این جایزه بودن را یک امتیاز ویژه خواند.

به گزارش مهر، جایزه بوکر کار خود را از سال ۱۹۶۹ شروع کرد و آن سال‌ها به برنده خود جایزه‌ای ۵ هزار پوندی اهدا می‌کرد. اما سال پیش برنده این جایزه ۵۰ هزاری پوند به عنوان جایزه دریافت کرد و به هر یک از فینالیست‌ها نیز ۲۵۰۰ پوند اهدا شد.

این جایزه که تا سال ۲۰۱۴ شامل حال آثار انگلیسی زبان منتشر شده در بریتانیا، ایرلند و کشورهای مشترک المنافع بود، درهای خود را به روی کشورهای دیگر انگلیسی زبان نیز باز کرد و از آن سال دو نفر از ۵ برنده این جایزه آمریکایی بوده‌اند.

گروه "من" هیچ انتقادی به نحوه برگزاری جایزه مطرح نکرده است.

بنیاد بوکر با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد سال ۲۰۱۹ این جایزه به روال معمول اهدا خواهد شد و برای سال ۲۰۲۰ اسپانسر جدید به دست‌می‌آورند. این بنیاد دو جایزه من بوکر و من بوکر بین‌المللی را امسال برگزار می‌کند.

هلنا کندی رییس بنیاد جایزه بوکر اعلام کرد هر چیز خوبی زمانی به پایان می‌رسد و ما با اسپانسر جدید وارد مرحله جدیدی از این جایزه سالانه می‌شویم.

برچسب ها: تدبیر24 بحرانی
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: