ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
شنبه ۲۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 12
کد خبر: ۱۱۷۶۹۴
تاریخ انتشار: ۰۹ بهمن ۱۳۹۷ - ۰۹:۲۷

کنسرت ماریا کری برای اولین بار در عربستان

در پی انتقادات جهانی از عربستان پس از ماجرای قتل جمال خاشقچی روزنامه‌نگار و مقاله‌نویس منتقد حاکمان سعودی، مسئولین این کشور درصدد برگزاری رویدادهایی بین‌المللی هستند تا نگاه جامعه جهانی به این کشور را تغییر دهند و توریست‌های بیشتری را به عربستان جذب کنند.

تدبیر24»عربستان در انتهای ماه ژانویه اولین تورنمنت جهانی گلف را در شهر جده برگزار می‌کند و در حاشیه آن از چهره‌های برجسته دنیای موسیقی از جمله ماریا کری نیز برای برگزاری کنسرت دعوت به عمل آورده است.

کنسرت ماریا کری که روز 31 ژانویه در شهر اقتصادی ملک‌ عبدالله در استان مکه برگزار می‌شود، پنجمین کنسرت این خواننده صاحب‌نام آمریکایی در کشورهای حاشیه خلیج فارس خواهد بود. او پیشتر کنسرت‌هایی را در شهرهای مختلف کشور امارات برگزار کرده بود.

ماریا کری همچنین در مراسم افتتاحیه مسابقه بین‌المللی گلف در شهر جده نیز حضور خواهد داشت.

دی‌جی تیستو هلندی، شان پان رپر جامائیکایی و بلقیس احمد فتحی خواننده زن اهل امارات متحده عربی نیز در این رویداد به روی صحنه خواهند رفت.

برچسب ها: تدبیر24
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: