ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
جمعه ۲۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 11
کد خبر: ۱۱۷۹۶۴
تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۳۹۷ - ۰۹:۲۸
نوبخت:

حقوق کارمندان تا ۲۰ اسفند واریز می‌شود

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور گفت: حقوق کارکنان تا ۲۰ اسفند پرداخت می‌شود تا در پایان سال مشکلی از این بابت نداشته باشیم.

تدبیر24»معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور گفت: حقوق معلمان تا ۲۰ اسفند پرداخت می‌شود تا در پایان سال مشکلی از این بابت نداشته باشیم.

محمدباقر نوبخت در سفر به اردبیل اظهار کرد: با وزیر امور اقتصادی و دارایی و خزانه‌داری هماهنگی‌های لازم انجام شده تا عیدی کارکنان طی روزهای اخیر پرداخت شود که بخشی از این مبالغ دیروز پرداخت شد و با درخواست وزرا و درخواست وجه از خزانه طی امروز و فردا این پرداختی‌ها ادامه خواهد داشت.

وی درباره پرداخت یارانه طی دو ماه پایانی سال خاطرنشان کرد: تلاش می‌کنیم ۲۶ بهمن و در همین بازه زمانی در اسفندماه نیز یارانه‌ها را پرداخت کنیم تا یک انسجام کاملی به پرداختی‌های پایان سال داده باشیم.


برچسب ها: تدبیر24
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: