ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
جمعه ۲۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 11
کد خبر: ۱۲۰۰۱۰
تاریخ انتشار: ۲۳ تير ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۵

واکنش وکیل بابک زنجانی به ادعای وزیر نفت

وکیل بابک زنجانی با اشاره به صحبت‌های اخیر وزیر نفت، گفت: در صورتی که ایشان نتوانند مدارکی ارائه دهند، ادعای مطرح شده از سمت وزیر می‌تواند وصف مجرمانه داشته باشد.
تدبیر24»رسول کوهپایه زاده با اشاره به صحبت‌های اخیر وزیر نفت در رابطه با بابک زنجانی قریب به این مضمون که بابک زنجانی در رسانه‌ها پول خرج می‌کند که به نفع او و علیه وزارت نفت مطلب بنویسند، گفت: بر این بیان و ادعا آثار حقوقی مترتب است و از طرفی اتهامی و ادعایی علیه موکل مطرح شده که این ادعا تا کنون در هیچ مرجعی اثبات نشده و از طرفی بخشی از جامعه رسانه‌ای کشور زیر سوال رفته است.

وی با بیان اینکه این ادعا چندمین بار است که از سوی مقام عالی وزارت نفت مطرح می‌شود، گفت: اگر این ادعا نتواند اثبات شود، قطعاً دارای وصف کیفری و مجرمانه خواهد بود یعنی می‌تواند از مصادیق نشر اکاذیب و افترا محسوب شود.

کوهپایه زاده تصریح کرد: به عنوان وکیل زنجانی از وزیر می‌خواهم یک بار برای همیشه با صدای بلند در جمع رسانه‌ها و افکار عمومی، اسناد و مدارک و دلایل خودشان دال بر این ادعا را مطرح کند. اینکه ادعایی بدون سند و دلیلی مطرح شود فاقد جهات قانونی و خلاف موازین اخلاقی است و زیبنده جامعه اسلامی نیست.

وکیل بابک زنجانی گفت: وزیر نفت در واقع این بار صحبت‌های خودش را مدلل و مستند ارائه کند چرا که در طول چندین سال گذشته چندین بار مطرح شده است.

وی افزود: از طرفی درخواست من از مرجع دادستانی تهران این است که به این موضوع ورود کنند. اگر زنجانی یا هر شخصی از طرقی هر مبلغی به هر رسانه‌ای جهت مو ضوع مورد ادعای وزیر پرداخت کرده بایستی با قاطعیت با او برخورد شود، اما اگر این‌طور نیست با گوینده این اخبار و ادعا‌ها در هر پست و جایگاهی که باشد باید متعاقب قانون برخورد کرد. طرح این ادعا‌ها هم سیستم امنیتی و نظارتی کشور را با سوال و ابهام مواجه می‌کند و هم دستگاه قضایی را به نوعی در این خصوص زیر سوال می‌برد. از سویی هم با عث تشویش اذهان عمومی می‌شود. درخواست من این است که مراجع ذی صلاح قضایی ورود کرده و تا روشن شدن حقیقت بررسی را ادامه دهند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: