ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
پنجشنبه ۰۹ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 31
کد خبر: ۱۲۰۰۳۵
تاریخ انتشار: ۲۵ تير ۱۳۹۸ - ۱۰:۴۲

ممنوعیت خروج کالاهای اساسی مربوط به یکسال قبل است

رئیس ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز اعلام کرد که ممنوعیت خروج کالاهای اساسی همراه مسافر حتی در حد نیازهای شخصی، مربوط به یکسال قبل بوده و این مسئله طی این مدت بارها مورد تاکید قرار گرفته است.
تدبیر24»اخیراً به نقل از یکی از مسئولان ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز از ممنوعیت خروج کالاهای اساسی همراه مسافر و حتی در حد نیاز شخصی از کشور خبر داده شد.

اما علی مویدی - رئیس این ستاد - درباره این خبر اینگونه واکنش نشان داد که این ممنوعیت برای خروج کالاهای اساسی از کشور مربوط به یکسال گذشته است و طی این مدت این مسئله بارها مورد تاکید قرار گرفته است که مسافران حتی برای نیاز شخصی خودشان هم نمی‌توانند کالاهای اساسی را از کشور خارج کنند.

وی افزود: در زمینه قاچاق خروجی گزارش خاصی از خروج کالاهای اساسی از کشور طی یکسال گذشته نداشته‌ایم و اگر هم مواردی در برخی کالاهای اساسی گزارش شده، جزئی بوده و مورد پیگیری قرار گرفته است.

رئیس ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز گفت: در زمینه گندم نیز باید گفت که تاکنون هیچ گزارشی از خروج و قاچاق گندم نداشته‌ایم و برخی شایعات مطرح شده در این زمینه تکذیب می‌شود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: