ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
شنبه ۰۱ شهريور ۱۴۰۴ - 2025 August 23
کد خبر: ۱۲۰۱۵۴
تاریخ انتشار: ۰۶ مرداد ۱۳۹۸ - ۰۹:۲۸

آخرین وضعیت بازداشت‌شدگانِ سازمان غذا و دارو

رییس سازمان غذا و دارو ضمن تشریح آخرین وضعیت متخلفان ارزی سازمان غذا و دارو که بازداشت شده بودند، گفت: این افراد همچنان در بازداشت به سر می‌برند و پرونده‌هایشان در حوزه قضایی در سیر رسیدگی است.
تدبیر24»دکتر محمدرضا شانه‌ساز درباره وضعیت رسیدگی به پرونده متخلفین ارزی سازمان غذا و دارو، گفت: این موضوع باید از مراجع قضایی و انتظامی پیگیری شود. ما در همین حد اطلاع داریم که به دلیل برخی اتهامات وارد شده مبنی بر تخلف از سوی چند نفر از پرسنل سازمان غذا و دارو، آنها بازداشت شدند و همچنان هم در بازداشت به سر می‌برند و پرونده‌هایشان هم در سیر رسیدگی در مراجع قضایی قرار دارد.

وی با بیان اینکه از این پس مسیر رسیدگی به این تخلفات، در حوزه قضایی است، ‌افزود: بنابراین باید پیگیری‌های بعدی از مراجع قضایی انجام شود.

ارز دارو نیمایی می‌شود؟

شانه‌ساز درباره رویکرد سازمان غذا و دارو در زمینه استفاده از ارز نیمایی به‌جای ارز دولتی ۴۲۰۰ تومانی در حوزه دارو وتجهیزات پزشکی و درخواست واردکنندگان دارو و تجهیزات در این زمینه، گفت: این موضوع نیازمند یک تصمیم‌گیری کلان است. اصولا به شرط اینکه سازمان‌های بیمه‌گر حمایت کرده و مابه‌التفاوت نرخ ارز ۴۲۰۰ تومانی تا ارز نیمایی به سازمان‌هایی بیمه‌گر، وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو اختصاص داده شود تا هزینه‌های پرداخت از جیب مردم بالا نرود، مخالفتی در این زمینه نداریم. بنابراین شرط‌مان این است که مابه‌التفاوت نرخ ارز در حمایت از بیماران که مصرف‌کننده داروها و تجهیزات پزشکی هستند، در اختیار بیمه‌ها قرار گیرد.

رییس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه تصمیم‌گیری در این باره فراتر از سازمان و حتی وزارت بهداشت است، افزود: این موضوع باید در قانون تعیین تکلیف شود، اما نظر کارشناسی ما این است که اگر جبران هزینه‌های سربار مردم جبران شود، ما مخالفتی نداریم و معتقدیم بسیاری از مشکلات در زمینه قاچاق دارو به خارج از کشور و سوءاستفاده‌های ارزی، با این اقدام کاهش می‌یابد.

شانه‌ساز با بیان اینکه تبدیل ارز دارو و تجهیزات پزشکی به ارز نیمایی، مزایای زیادی دارد، گفت: البته باز هم تاکید می‌کنم که شرط انجام این اقدام این است که از مردم و بیماران حمایت شود تا قیمت‌ها خارج از توان پرداختی آنها نباشد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: