ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
جمعه ۳۱ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 22
کد خبر: ۱۲۰۸۶۵
تاریخ انتشار: ۰۴ آبان ۱۳۹۸ - ۰۸:۰۵

روزانه مصرف چقدر قند و شکر مجاز است؟

مصرف بیش از حد قند و شکر و به طور کلی مواد قندی و شیرین باعث افزایش فشارخون و اضافه وزن می‌شود که هر دو از عوامل خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی_عروقی هستند.
تدبیر24»مطالعات نشان می‌دهد خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی_عروقی در افرادی که ۲۰درصد انرژی روزانه خود را از قند و شکر دریافت می‌کنند در مقایسه با گروهی که کمتر از ۱۰درصد انرژی روزانه خود را از قند و شکر تامین کرده‌اند، ‌ ۳۸درصد بیشتر است. در نتیجه در افرادی که ۲۱درصد و یا بیشتر از کالری روزانه خود را از مواد قندی و شیرین تامین می‌کنند، خطر مرگ ناشی از بیماری‌های قلبی عروقی دو برابر بیشتر است.

اثرات مصرف زیاد قند و شکر موجب کاهش کلسترول خوب «HDL» می‌شود و در صورتی که بیشتر از ۲۰ درصد انرژی روزانه از قند و شکر تامین شود، باید شاهد بالا رفتن تری گلیسرید خون نیز باشیم. همچنین مصرف منظم نوشیدنی‌های شیرین به میزان هفت وعده یا بیشتر در هفته با افزایش خطر بیماری قلبی عروقی همراه است.

بر اساس این گزارش، پیشگیری از بیماری‌های قلبی_عروقی باید از دو سالگی آغاز شود و این نکته را در نظر گرفت که محدودیت مصرف شیرینی‌ها باید در تمام دوران زندگی مستدام باشد. با توجه به ارتباط مستقیم بین مصرف قند و شکر و به طور کلی مواد قندی با افزایش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی_عروقی و مرگ و میر ناشی از آن، باید کمتر از ۱۰درصد کل انرژی دریافتی روزانه از قندهای ساده تامین شود.

بر اساس اعلام دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، برای کنترل این موضوع زنان در روز نباید بیش از ۱۰۰ کالری یا شش قاشق چای‌خوری و مردان نباید بیش از ۱۵۰کالری یا ۹ قاشق چای‌خوری شکر مصرف کنند. منظور از این میزان، شکر استفاده شده در کل موادغذایی مصرف شده در طول روز است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: